Σεξουαλική κακοποίηση υπέστη βρέφος από τη Συρία που πέθανε από εγκεφαλίτιδα

Σεξουαλική κακοποίηση υπέστη βρέφος από τη Συρία που πέθανε από εγκεφαλίτιδα
Νοσοκομείο Παίδων syzefxis.gov.gr

Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί οι γονείς του και άλλο ένα ζευγάρι ομοεθνών τους. Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού".

Προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, σχετικά με τις συνθήκες θανάτου βρέφους 11 μηνών από τη Συρία, το οποίο διακομίστηκε με εγκεφαλίτιδα σήμερα το πρωί από τον πατέρα του στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή φέρει επιπλέον και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί οι Σύροι γονείς του, που διαμένουν σε μισθωμένο, από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου και άλλο ένα ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο ίδιο διαμέρισμα.

Η προανάκριση που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για να διαπιστωθεί ο δράστης της σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος του μόλις 11 μηνών κοριτσιού, εποπτεύεται από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Ανακοίνωση για τις συνθήκες θανάτου βρέφους 11 μηνών από την Συρία, εξέδωσε το νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”.

Όπως υπογραμμίζεται σήμερα «διεκομίσθη μέσω ΕΚΑΒ βρέφος θήλυ ηλικίας 11 μηνών, άσφυγμο και απνοϊκό. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και εκλήθη ιατροδικαστής».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα