Σκηνές “φαρ ουέστ” στον Ασπρόπυργο: Ληστεία κοσμηματοπωλείου και αστυνομική καταδίωξη με πυροβολισμούς

Σκηνές “φαρ ουέστ” στον Ασπρόπυργο: Ληστεία κοσμηματοπωλείου και αστυνομική καταδίωξη με πυροβολισμούς
Περιπολικό της Αστυνομίας Eurokinissi

Οι δράστες εισέβαλαν με αυτοκίνητο σε κοσμηματοπωλείο στην Αρτέμιδα και το λήστεψαν. Την ώρα που πήγαν να τραπούν σε φυγή, έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς, οι οποίοι άρχισαν να τους καταδιώκουν.

Ούτε ημέρα δεν συμπληρώθηκε από την εξάρθρωση της συμμορίας των Αλβανών Ρομά που εισέβαλε σε επιχειρήσεις με αυτοκίνητα και μία άλλη σπείρα Ρομά ανέλαβε τα «σκήπτρα» για να συνεχίσει με αυτή την μέθοδο.

Περίπου μισή ώρα μετά τις 4 τα ξημερώματα, τέσσερις δράστες με χρήση οχήματος, διέλυσαν την είσοδο κοσμηματοπωλείου επί της Λ. Αρτέμιδος 70-72, στην Αρτέμιδα, προκαλώντας εκτεταμένες φθορές στην επιχείρηση και στην συνέχεια αφαίρεσαν όσα κοσμήματα μπόρεσαν.

Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή με το ίδιο όχημα, το οποίο περίπου στις 5 τα ξημερώματα το εντόπισαν αστυνομικοί στην έξοδο προς Φυλή της Αττικής Οδού και ξεκίνησε καταδίωξη που κατέληξε στην είσοδο του καταυλισμού των Ρομά, στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.

Εκεί ένας από τους δράστες σημάδεψε με όπλο τους αστυνομικούς και ένας από τους αστυνομικούς προχώρησε σε εκφοβιστικό πυροβολισμό στον αέρα.

Αμέσως μετά κατάφεραν οι αστυνομικοί να ακινητοποιήσουν δύο από τους δράστες και να τους συλλάβουν οι οποίοι έχουν οδηγηθεί στην Ασφάλεια και εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν είναι υπεύθυνοι και για άλλες παρόμοιες πράξεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα