Στα δικαστήρια Κοζάνης η σατανική μάνα και ο πατριός που δολοφόνησαν τον Κωστή Πολύζο

Στα δικαστήρια Κοζάνης η σατανική μάνα και ο πατριός που δολοφόνησαν τον Κωστή Πολύζο

Στο εδώλιο βρέθηκαν ξανά το σατανικό ζευγάρι της Κοζάνης για την ξεχωριστή εκδίκαση των πλημμελημάτων, ωστόσο πήραν αναβολή λόγω αποχής των δικηγόρων (Pics + Videos)

Στο δικαστικό Μέγαρο της Κοζάνης βρέθηκαν ξανά η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου το πρωί της Τετάρτης. Ωστόσο, η δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης αναβλήθηκε για την 21η Σεπτεμβρίου, λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Η μητέρα και ο πατριός του άτυχου 23χρονου θα δικάζονταν για τα πλημμελήματα της πλαστογραφίας, της ψευδορκίας και της περιύβρισης νεκρού, τα οποία δικάζονται πιο σύντομα για να μην παραγραφούν. Και οι δυο βρέθηκαν σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ενώ αρνήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Το πιο σατανικό έγκλημα των εποχών-Η ίδια η μάνα σκότωσε με τον πατριό το παιδί της και έπαιζε θέατρο επί σειρά ετών

Στις 22 Ιανουαρίου 2016 δίνεται επιτέλους ένα δραματικό τέλος στην υπόθεση της σύγχρονης “Μήδειας” από τη Κοζάνη. Κατόπιν εκτέλεσης εντάλματος της ανακρίτριας της Κοζάνης, κλιμάκιο ανδρών του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής εντόπισε και συνέλαβε τη μητέρα και τον πατριό του θύματος ως υπεύθυνους για την ανθρωποκτονία σε βάρος του Κωστή Πολύζου, ο οποίος πριν 5 ολόκληρα χρόνια είχε βρεθεί θαμμένος με τις πιτζάμες του μέσα στο χωράφι του πατριού του.

Η μητέρα του θύματος τότε είχε στραφεί στην εκπομπή “Φως στο τούνελ”, προσποιούμενη την θλιμμένη μάνα για να βρει το παιδί της το οποίο δήθεν είχε εξαφανιστεί. Αρκετούς μήνες αργότερα, το παιδί βρέθηκε το μισό ξεθαμμένο από άγρια ζώα στο χωράφι του πατριού του τυχαία από διερχόμενο κυνηγό. Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις μερικές μέρες μετά το ειδεχθές έγκλημα, μητέρα και πατριός και ο μικρός τους γιος που είχαν αποκτήσει, έκλεισαν το σπίτι, μετακόμισαν στην Ελευσίνα όπου και συνελήφθησαν σήμερα, μετά από 5 χρόνια και πούλησαν μάλιστα το αγροτικό αυτοκίνητο του πατριού.

Υπήρχαν μαρτυρίες τότε κατοίκων στη Σιάτιστα που ανέφεραν πως η μητέρα την επόμενη μέρα της εξαφάνισης για έναν “περίεργο” λόγο καθάριζε το σπίτι και τα χαλιά με ατμοκαθαριστή, ενώ υπήρξαν μαρτυρίες που είχαν δει το ζευγάρι να φορτώνει στο αγροτικό ένα βαρύ κουτί.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη, μετά από πολυετή έρευνα εντόπισε το φορτηγάκι του πατριού που το είχε πουλήσει σε μάντρα. Εντόπισε τον ιδιοκτήτη του οχήματος και με τη βοήθεια ιδιωτικού εγκληματολογικού εργαστηρίου εντόπισε επίσης, ίχνη αίματος στη καρότσα, παρά το γεγονός ότι το φορτηγάκι είχε υποστεί υπεράριθμους διαδοχικούς βιολογικούς καθαρισμούς. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι έπρεπε να αλλάξουν αρκετοί ανακριτές στην υπόθεση αυτή για να φτάσει το σατανικό ζευγάρι ενώπιον της δικαιοσύνης και σίγουρα προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι λίγο έως πολύ τα στοιχεία τα είχε η δικαιοσύνη στα χέρια της έχει εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι εκείνη την εποχή από το φιλικό περιβάλλον του θύματος είχε προκύψει πως υπήρχαν οικονομικά ζητήματα στην οικογένεια και ενδεχομένως το κίνητρο να είχε να κάνει με τη λήψη κάποιου μεγάλου δανείου στο όνομα του παιδιού και κάποια προστριβή ενδεχομένως να οδήγησε σε αυτή τη τραγική κατάληξη. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι εκείνη την εποχή, μητέρα και πατριός είχαν δασκαλέψει το μικρό τους γιο να ψευδομαρτυρήσει για χάρη τους με τρόπο όμως που από έμπειρους ψυχολόγους φαινόταν καθαρά ότι το παιδί ακολουθούσε ένα μοτίβο που του είχε απαγγελθεί από τρίτους.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο Κωστής Πολύζος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του μια νύχτα με καταιγίδα στις 18 Φλεβάρη του 2011. Τότε η μητέρα του και ο ανήλικος αδελφός του έλεγαν στο «Τούνελ», πως κάποιο άγνωστο αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το σπίτι, ο Κωστής φάνηκε να γνωρίζει τον οδηγό, επιβιβάστηκε σ’ αυτό και από τότε δεν τον ξαναείδαν.

Οκτώ μήνες μετά, στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011, τα σκυλιά ενός κυνηγού ξέθαψαν από χωράφι του πατριού το μισοφαγωμένο πτώμα του άτυχου 23χρονου. Ήταν θαμμένος κάθετα με τη φόρμα που φορούσε στο σπίτι και χωρίς παπούτσια. Το σημείο είχε καλυφθεί γύρω – γύρω με κλαδιά και ήταν απορίας άξιο πως η οικογένεια δεν το είχε αντιληφθεί. Πατριός και μητέρα δεν είχαν δηλώσει ποτέ στην Αστυνομία το συγκεκριμένο χωράφι στο οποίο διατηρούσαν αποθήκη με κυψέλες για τα μελίσσια τους. Η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη είχε καταθέσει σαν βασικός μάρτυρας στον Ανακριτή Κοζάνης για την υπόθεση.

Οι υποψίες τυχόν δολοφονίας και σε βάρος του βιολογικού πατέρα του Κωστή

Περίπου έναν μήνα μετά την σύλληψη του ζευγαριού, με εντολή του Ανακριτή Κοζάνης η Ασφάλεια της περιοχής πραγματοποίησε έρευνα σε ακατοίκητο σπίτι στη γειτονιά του Κωστή μήπως βρεθεί γενετικό του υλικό. Τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. κατέβαλαν προσπάθεια χωρίς αποτέλεσμα. Πέντε χρόνια μετά και λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν στον χώρο, ήταν αδύνατο να εντοπιστούν τέτοια στοιχεία, όμως αυτό έγινε γιατί πλέον οι Αρχές γνώριζαν που μετέφερε το σατανικό ζευγάρι τη σορό του Κωστή, πριν αυτή καταλήξει στο χωράφι του Πατριού. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η οικογένεια του πρώην συζύγου της σατανικής μάνας του βιολογικού πατέρα του Κωστή, Γεώργιου Πολύζου κίνησαν τις διαδικασίες για να διερευνηθεί και ο μυστηριώδης θάνατος του πατέρα του.


Δέκα εννέα χρόνια μετά, η οικογένεια κατάφερε να βρει στοιχεία και μάρτυρες που μίλησαν για όσα συνέβησαν τη μέρα που ο Γιώργος Πολύζος έφυγε από τη ζωή. Οδηγήθηκε από τη γυναίκα του και μητέρα του Κωστή στο Κέντρο Υγείας της Σιάτιστας. Είχε προηγηθεί το μεσημεριανό γεύμα και η εικόνα που παρουσίαζε παρέπεμπε σε δηλητηρίαση. Μάλιστα ο γιατρός του Κέντρου τον ρώτησε τότε μήπως είχε πάρει ποσότητα χαπιών για να αυτοκτονήσει.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κοζάνης όπου απεβίωσε και το πιστοποιητικό θανάτου που δόθηκε, ανέφερε σαν αιτία ανακοπή καρδιάς. Νεκροψία-Νεκροτομή δεν έγινε για να υπάρχει το ντοκουμέντο του θανάτου του. Στο νοσοκομείο Κοζάνης τον συνόδεψε η σύζυγος του και όχι η οικογένεια του, ενώ η έρευνα του πληρεξούσιου δικηγόρου της οικογένειας έδειξε πως είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς και ο φάκελός του από το Νοσοκομείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα