Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του παιδόφιλου με το ποδήλατο

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του παιδόφιλου με το ποδήλατο

Ο 33χρονος ήταν σεσημασμένος για βιασμό και κάθε φορά που αποφυλακιζόταν ασελγούσε σε βάρος μικρών κοριτσιών

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 33χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στις 30 Μαρτίου 2017 στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για αποπλάνηση ανηλίκου.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη μεταξύ άλλων και για αποπλάνηση ανηλίκου κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Ε.Α., γεννηθέντα στις 24-7-1984 στο Μαρούσι Αττικής

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση καθώς με τις πράξεις αυτές προσβάλλεται το έννομο αγαθό της ανθρώπινης αξίας καθώς επίσης αποσκοπεί και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς και 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων κατάφερε στις 30 Μαρτίου να εντοπίσει και να συλλάβει τον δράστη, ο οποίος, το τελευταίο εξάμηνο, ενέχεται σε 6 τουλάχιστον περιπτώσεις αποπλάνησης ανηλίκων κοριτσιών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, προσποιούμενος πολλές φορές τον αστυνομικό.

Ο συλληφθείς, στο παρελθόν ήταν έγκλειστος σε σωφρονιστικά καταστήματα για βιασμό και ληστείες και εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς πράξεις.

Συγκεκριμένα, το 2013 συνελήφθη για τον βιασμό μίας ενήλικης αλλοδαπής, μόλις έναν χρόνο μετά αποφυλακίστηκε και συνελήφθη ξανά για ληστεία, για να φτάσει μετά από λίγο καιρό να αποφυλακιστεί και πάλι να συνεχίσει ακριβώς στον ίδιο δρόμο.

Ο δράστης συνελήφθη χθες στην Αθήνα, για αποπλάνηση ανηλίκου, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, παράνομη βία κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και αντιποίηση. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση ο 33χρονος εντόπιζε ανήλικα κορίτσια τα οποία ακολουθούσε με ποδήλατο μέχρι την είσοδο των κατοικιών τους όπου προσποιούμενος κάποιες φορές τον αστυνομικό ισχυριζόμενος ότι διενεργεί έρευνα για κλοπή στο σχολείο τους, εξανάγκαζε τις ανήλικες σε σωματική έρευνα ενεργώντας σε βάρος τους ασελγείς πράξεις.

Όπως προέκυψε ο 33χρονος από 2011 έως και σήμερα, χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο δράσης, διέπραξε έξι αποπλανήσεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Τα θύματά του ήταν κορίτσια ηλικίας 10, 11, 15 και 17 ετών.

Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της μη απόδοσης δικαιοσύνης στη χώρα και το πόσο εξωφρενικά είναι αυτά που γίνονται ακόμα και με εξαιρετικά βίαιους και σεσημασμένους κακοποιούς, ενδεικτικά, ο 33χρονος καταδικάστηκε και έκατσε στην φυλακή Τριπόλεως μόλις 5 μήνες και συγκεκριμένα από 13 Οκτωβρίου 12 έως 5 Απριλίου του 2013. Μόλις στις 10 Οκτωβρίου του 2013, καταδικάστηκε και φυλακίστηκε ξανά, αυτή την φορά στις φυλακές Μαλανδρίνου, έως τις 11 Απριλίου που αποφυλακίστηκε.

Δηλαδή και για τα δύο κακουργήματα έκατσε στη φυλακή μόλις από 5 μήνες! Η πρώτη ασέλγεια σε βάρος ανήλικης έγινε τον Νοέμβριο του 2011, σε βάρος μίας 17χρονης στην Ομόνοια και έκτοτε όποτε αποφυλακιζόταν “χτυπούσε” ηλικίες 10-12 ετών στην πλειοψηφία τους... Το 2012 έπεσε θύμα του μία 15χρονη στον Κολωνό, τον Οκτώβριο του 2013, μία 10χρονη στον Βοτανικό και στη συνέχεια, μία 12χρονη στον Άγιο Παντελεήμονα, τον Ιανουαρίου του 2017 μία 11χρονη στα Κάτω Πατήσια και στις 3 Μαρτίου 2017, τελευταίο θύμα του ήταν μία επίσης 11χρονη στον Άγιο Παντελεήμονα...

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ποδήλατα, που χρησιμοποιούσε κατά την παράνομη δράση του. Οι έρευνες για την πλήρη διακρίβωση της εγκληματικής του δράσης συνεχίζονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σεσημασμένος βίαζε ανήλικες προσποιούμενος τον αστυνομικό

SHARE:

24Media Network