Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τα 230 κιλά κοκαΐνης. Βαριές κατηγορίες και ισόβιες ποινές

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τα 230 κιλά κοκαΐνης. Βαριές κατηγορίες και ισόβιες ποινές

Ποινική δίωξη για βαριές κακουργηματικές κατηγορίες, μία εκ των οποίων επισύρει ποινή ισόβιας κάθειρξης, άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Γκύζης για την υπόθεση του φορτίου κοκαΐνης στη Βούλα

Ποινική δίωξη για δύο βαριές κακουργηματικές κατηγορίες, μία εκ των οποίων επισύρει ποινή ισόβιας κάθειρξης, άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Γκύζης, στους τρεις συλληφθέντες, δύο αλλοδαπούς και έναν Έλληνα, που συνελήφθησαν την Τρίτη στη Βούλα με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Η δίωξη αφορά στα κακουργήματα της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης διακίνησης ναρκωτικών που τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη, καθώς και το πλημμέλημα της παράνομης οπλοκατοχής.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή ενώπιον του οποίου οι τρεις κατηγορούμενοι, που φέρονται να αρνούνται τις κατηγορίες, πρόκειται να απολογηθούν.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι συλληφθέντες, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν περίπου 234 κιλά κοκαΐνης σε διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν στη Βούλα, εμπλέκονται σε μεγάλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών που φθάνουν στην Ελλάδα από την Κεντρική Αμερική, με σκοπό να διατεθούν στην εσωτερική αγορά αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σε φορτίο μπανάνας τα 230 κιλά κοκαΐνης που βρέθηκαν στη Βούλα. Ο Μεξικανός βαρόνος και ο Κολομβιανός παραλήπτης

SHARE:

24Media Network