Στον Κορυδαλλό την Τετάρτη ο Μάκης Ψωμιάδης

Ο ΜΑΚΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ
Ο Μάκης Ψωμιάδης στα δικαστήρια της Ευελπίδων EUROKINISSI

Διαβάστε γιατί ήθελε να φύγει από τα Σκόπια ο Μάκης Ψωμιάδης (Vid)

Στις φυλακές Κορυδαλλού θα οδηγηθεί ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος νωρίτερα προσήχθη κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο Εφετείο και στην Ευελπίδων.

Εναντίον του Μάκη Ψωμιάδη εκκρεμούν κατηγορίες για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων.

Ο Μάκης Ψωμιάδης το πρωί της Τρίτης, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα εκδόσεων, υποστήριξε ότι "δεν μου φέρθηκαν καλά στα Σκόπια" και ότι ο ίδιος είχε συναινέσει για την επιστροφή του στην Ελλάδα από την πρώτη στιγμή της σύλληψή του.

Ο κ. Ψωμιάδης, ο οποίος οδηγήθηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στη ΓΑΔΑ, βρίσκεται  στα χέρια των ελληνικών αρχών, αφού τον παρέδωσε το μεσημέρι το αντίστοιχο κλιμάκιο της Interpol της ΠΓΔΜ, στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων.

Το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του είναι βαρύ, καθώς ο Μάκης Ψωμιάδης αντιμετωπίζει κατηγορίες για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (όπως ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, για εκβίαση με απειλή βλάβης του επαγγέλματος του εξαναγκαζομένου κατ' επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ' εξακολούθηση και για ηθική αυτουργία σε απάτη κατ' επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ' εξακολούθηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στον Κορυδαλλό οδηγείται ο Μάκης Ψωμιάδης

SHARE:

24Media Network