Συλλήψεις μελών σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στην Πλατεία Αμερικής

Συλλήψεις μελών σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στην Πλατεία Αμερικής
Περιπολικό αστυνομίας Eurokinissi

Συνελήφθησαν 11 αλλοδαποί (8 Αφγανοί, 2 Ιρανοί και ένας Πακιστανός), μέλη σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στην Πλατεία Αμερικής-Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται 14 επιπλέον άτομα, που αναζητούνται

Συνελήφθησαν στην Πλατεία Αμερικής, έπειτα από επιχείρηση του Τμήματος Ασφάλειας Αγίου Παντελεήμονα, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ασφάλειας Αθηνών και της Ο.Π.Κ.Ε, 11 αλλοδαποί (8 Αφγανοί, 2 Ιρανοί και ένας Πακιστανός), μέλη σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στην Πλατεία Αμερικής.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται 14 επιπλέον άτομα, που αναζητούνται. Ειδικότερα, στο πλαίσιο ερευνών για τον εντοπισμό μελών σπείρας αλλοδαπών που διακινούν ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αμερικής, επετεύχθη η ταυτοποίηση των αλλοδαπών, η αποκάλυψη της δράσης τους και εν συνεχεία η σύλληψή τους.

Στην κατοχή τους καθώς και έπειτα από κατ’ οίκον έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη βάρους 49 γραμμαρίων, 400 χάπια άγνωστης χημικής σύστασης και ένα μαχαίρι.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα