Συλλήψεις σε κέντρο Αθήνας και Άλιμο για υποθέσεις διακίνησης ηρωίνης και κοκαΐνης

Συλλήψεις σε κέντρο Αθήνας και Άλιμο για υποθέσεις διακίνησης ηρωίνης και κοκαΐνης
Κατασχέθηκαν 24 συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης

Συνελήφθησαν διακινητές ηρωίνης και κοκαΐνης στο κέντρο της Αθηνάς και στον Άλιμο για δύο διαφορετικές υποθέσεις

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στον Άλιμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας, ένας Ρουμάνος για διακίνηση ναρκωτικών. Συνελήφθη επίσης ένας Έλληνας για αγορά ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση του συλληφθέντα Ρουμάνου, στην διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εντοπίστηκε ο δράστης και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Ο κατηγορούμενος αλλοδαπός κατελήφθη να κατέχει, επιμελώς κρυμμένη σε ειδική κρύπτη κάτω από το χειρόφρενο του αυτοκινήτου του, μέσα σε πλαστικό δοχείο, ποσότητα κοκαΐνης. Λίγο νωρίτερα είχε πωλήσει ποσότητα κοκαΐνης στον συλληφθέντα Έλληνα.

Σε έρευνα που επακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης, καθώς και κουτάκι αναψυκτικού που περιείχε 20 συσκευασίες με κοκαΐνη, έτοιμες προς πώληση.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 448,9 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο ζυγαριές ακριβείας, αυτοσχέδια ξύλινη κατασκευή χρησιμοποιούμενη για τη νόθευση και επανατυποποίηση της κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 1.520 ευρώ, Ι.Χ. αυτοκίνητο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σε μία άλλη περίπτωση, συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκληματικών Οργανώσεων και Διεθνικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας αλλοδαπός ο οποίος άλλοτε εμφανίζεται ως Παλαιστίνιος και άλλοτε ως Ισραηλινός,για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για κατοχή πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου τρίτου προσώπου.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών που περιήλθαν στην ανωτέρω Υπηρεσία, αναφορικά με αλλοδαπό που δραστηριοποιούνταν στην πώληση ηρωίνης στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίστηκε ο δράστης και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Στην κατοχή του, καθώς και στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 2.359,5 γραμμάρια ηρωίνης, 0,7 γραμμ. Κάνναβης, πλαστό δελτίο ταυτότητας τρίτου προσώπου, 3 κινητά τηλέφωνα. Ο κατηγορούμενος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών και έχει εκτίσει πολυετείς ποινές κάθειρξης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα