Σύλληψη προπονητή του τένις που είχε ερωτικές σχέσεις με 14χρονες αθλήτριές του

Σύλληψη προπονητή του τένις που είχε ερωτικές σχέσεις με 14χρονες αθλήτριές του
shutterstock

Ο 34χρονος προπονητής εκπαίδευε ανήλικες αθλήτριες σε όμιλο των βορείων προαστίων-Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί τουλάχιστον δύο περιπτώσεις

Συνελήφθη με ένταλμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 34χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για προπονητή του Τένις σε αθλητικό όμιλο των βορείων προαστείων τον οποίο έχει ιδρύσει ο ίδιος και είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με 14χρονες αθλήτριές του, εκ των οποίων η μία μόλις έχει ενηλικιωθεί.

Έως τώρα έχουν επιβεβαιωθεί τουλάχιστον δύο περιπτώσεις με την έρευνα να συνεχίζεται, ενώ δεν αποκλείεται να δοθούν και τα στοιχεία του στην δημοσιότητα. Ο ίδιος εκμεταλλευόταν τον θαυμασμό με τον οποίο τον κοιτούσαν οι μικρές αθλήτριες τις οποίες καλούσε στο σπίτι του και εκμεταλλευόταν ακόμα και τα τουρνουά που έκλεινε στο εξωτερικό, με τα ταξίδια που πρόσφερε στις ανήλικες. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα