Συμμορία ανηλίκων: Νέο βίντεο από τη δράση τους – Γκρέμισαν σχολική αίθουσα

Συμμορία ανηλίκων: Νέο βίντεο από τη δράση τους – Γκρέμισαν σχολική αίθουσα
Εικόνα από τη δράση της συμμορίας ανηλίκων glomex

Σοκαριστικές εικόνες από τη δράση της συμμορίας ανηλίκων που συνελήφθησαν στον Κολωνό. Μπαίνουν βράδυ σε σχολείο και σπάνε ό,τι βρουν μπροστά τους.

Νέο αποκαλυπτικό βίντεο με τη δράση της συμμορίας των ανηλίκων, οι οποίοι συνελήφθησαν στον Κολωνό, είδε το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο – ντοκουμέντο καταγράφει μέλη της συμμορίας να κάνουν γυαλιά – καρφιά αίθουσα σχολείου, στο οποίο εισέβαλαν παράνομα νυχτερινές ώρες. Οι εικόνες δείχνουν τους ανήλικους να σπάνε θρανία, να προσπαθούν να γκρεμίσουν τους τοίχους της αίθουσας και να πετούν καρέκλες έξω από το κτίριο.

Το βίντεο, μάλιστα, ανήρτησαν οι ίδιοι στις προσωπικές στους σελίδες στα social media, ώστε να εκφοβίζουν τα θύματά τους, αλλά να παίρνουν πόντους, όπως λένε οι αστυνομικοί, έναντι άλλων συμμοριών.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις ανήλικοι της συμμορίας έχουν προφυλακιστεί, ενώ ο τέταρτος, ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε 16χρονο στο προαύλιο του 1ου ΕΠΑΛ τον Οκτώβριο, έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

Σε βάρος των ανηλίκων έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, σύσταση συμμορία, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Δείτε το νέο βίντεο – ντοκουμέντο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα