Συνελήφθη ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρείας. Έστελνε μεγάλες ποσότητες χασίς στην Ολλανδία

Συνελήφθη ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρείας. Έστελνε μεγάλες ποσότητες χασίς στην Ολλανδία

Ο 25χρονος που λειτουργούσε για λογαριασμό μεγάλου αλβανικού κυκλώματος, άλλες ποσότητες τις διακινούσε στην Ελλάδα και τις μεγαλύτερες ποσότητες τις έστελνε στην Ολλανδία

Συνελήφθη, στο χωριό Μαγούλα του Μεσολογγίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ένας 25χρονος Έλληνας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Σε αποθήκη του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 78 κιλών και 850 γραμμαρίων. Κατασχέθηκε επιπλέον ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η κατασχεθείσα ποσότητα ήταν μέρος συνολικής ποσότητας 200 κιλών, την οποία ο 25χρονος είχε προμηθευτεί σε περιοχή των Ιωαννίνων, από σπείρα Αλβανών διακινητών ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς, την υπολειπόμενη ποσότητα των 120 κιλών απέστειλε για λογαριασμό της προαναφερόμενης σπείρας στην Ολλανδία, χρησιμοποιώντας την μεταφορική εταιρεία ιδιοκτησίας του. Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί όλο το εύρος της δραστηριότητάς του και οι συνεργοί του.

SHARE:

24Media Network