Συνελήφθη ηγετικό μέλος οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης μεταναστών

Συνελήφθη ηγετικό μέλος οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης μεταναστών

Ένας 43χρονος Ιρακινός, ταυτοποιήθηκε ως διοργανωτής της υπόθεσης παράνομης προώθησης μεταναστών, που είχε εξιχνιάσει στις 3 Μαρτίου το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες στον Κολωνό, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, ένας 43χρονος Ιρακινός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτικού Γραφείου Ορεστιάδας, κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε παράνομη είσοδο και προώθηση στο εσωτερικό της χώρας αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών, από κοινού και από κερδοσκοπία.

Ο κατηγορούμενος, μετά από συνεργασία του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, ταυτοποιήθηκε ως διοργανωτής της υπόθεσης παράνομης προώθησης μεταναστών, που είχε εξιχνιάσει στις 3 Μαρτίου το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Τότε είχαν συλληφθεί δύο Έλληνες, μέλη του κυκλώματος, οι οποίοι προωθούσαν, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας 10 μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχαν αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του οχήματος. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα