Συνελήφθη ο αρχιμαφιόζος του Περιστερίου 'Τσάκι Τσαν'

Περιπολικό και αστυνομικοί σε δρόμο των Αγίων Ασωμάτων στην Αίγινα όπου βρέθηκαν νεκρά και με εγκαύματα βρέθηκαν μια 77χρονη και 44χρονος ανηψιός της σε ισόγεια κατοικία, όπου είχε εκδηλωθεί μικρής έκτασης φωτιά. Το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης και η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. 
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Περιπολικό και αστυνομικοί σε δρόμο των Αγίων Ασωμάτων στην Αίγινα όπου βρέθηκαν νεκρά και με εγκαύματα βρέθηκαν μια 77χρονη και 44χρονος ανηψιός της σε ισόγεια κατοικία, όπου είχε εκδηλωθεί μικρής έκτασης φωτιά. Το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης και η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Βούλα με ένταλμα που εκκρεμούσε σε βάρος του από το 2011 με την δικογραφία των 217 μαφιόζων, ο "Νονός" των εκβιασμών σε νυχτερινά κέντρα του Περιστερίου, γνωστός στην πιάτσα της "νύχτας" ως "Τσάκι Τσαν"

Στα χέρια της Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα του Τμήματος Αναζητήσεων έπεσε ο διαβόητος 51χρονος πια αρχινονός του Περιστερίου, γνωστός στον κόσμο της νύχτας και ως «Τσάκι Τσαν».

Εις βάρος του 51χρονου αρχιμαφιόζου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση συνολικά 38 ετών και χρηματικό πρόστιμο 1.500 ευρώ για σωρεία κακουργημάτων όπως εκβιασμό και «προστασία» σε νυχτερινά μαγαζιά του Περιστερίου, που επί σειρά ετών δρούσε, όπως επίσης για όπλα, ναρκωτικά κλπ.

Ο «Τσάκι Τσαν» είχε συμπεριληφθεί στην μεγάλο «ξεκαθάρισμα» τότε της Αστυνομίας από τους μαφιόζους, στην δικογραφία του 2011, που αφορούσε 217 κατηγορούμενους, από πλήθος συμμοριών της Αθήνας, των προαστίων, του Πειραιά, ακόμα και του Αγρινίου.

Η συμμορία του «Τσάκι Τσαν» αριθμούσε συνολικά 11 άτομα και άλλα 30άτομα «περιφερειακούς», μεταξύ των οποίων τρεις αστυνομικούς και δύο δημοτικούς υπαλλήλους.

Ο «Τσάκι Τσαν» εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Βούλα όπου είχε βρει καταφύγιο μαζί με την σύντροφό του και σύμφωνα με πληροφορίες του News247, οι αστυνομικοί έφτασαν στο κατώφλι του μετά από τηλεφωνικές παρακολουθήσεις και αφού πρώτα εντόπισαν και παρακολούθησαν την σύντροφό του.

SHARE:

24Media Network