Συνελήφθη Ουζμπέκος με καραμπίνα έξω απο το ΣΚΑΪ

Αστυνομικοί έχουν κλείσει το δρόμο μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στο κτήριο όπου στεγάζεται το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Αστυνομικοί έχουν κλείσει το δρόμο μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στο κτήριο όπου στεγάζεται το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Ο συλληφθείς φώναζε στους αστυνομικούς πως “εκπροσωπεί τον Θεό”

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες, έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Οι άντρες της security αντιλήφθηκαν τις ύποπτες κινήσεις ενός 56χρονου άντρα έξω από το κανάλι και την περίεργη συμπεριφορά του και κάλεσαν την Αστυνομία.

Μετά από λίγο, αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 56χρονο άντρα από το  Ουζμπεκιστάν, ο οποίος έφερε πάνω του έναν μικρό μαχαίρι και μόλις άνοιξαν οι αστυνομικοί το πορτ μπακάζ του ενοικιασμένου αυτοκινήτου του, ανακάλυψαν μία άδεια κυνηγετική καραμπίνα, την οποία δεν κατείχε νόμιμα και πέντε φυσίγγια. Καθώς οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα, φώναζε πως “εκπροσωπεί τον Θεό”.

Από την αστυνομία δεν θεωρούν πως το συγκεκριμένο άτομο είχε κάποιους συγκεκριμένους σκοπούς και κατέληξαν πως πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

SHARE:

24Media Network