Συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο ηγετικό στέλεχος της “Greek Mafia”

Συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο ηγετικό στέλεχος της “Greek Mafia”
Περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας Eurokinissi

Πρόκειται για έναν από τους πλέον στενούς συνεργάτες της “Greek Mafia” του Βασίλη Στεφανάκου, ο οποίος εντοπίστηκε το πρωί και συνελήφθη για οπλοκατοχή ύστερα από τυχαίο έλεγχο

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ύστερα από έναν τυχαίο έλεγχο της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το πρωί, παλιός γνώριμος των Αρχών και πρώην στενός συνεργάτης του φερόμενου ηγέτη της «Greek Mafia» που δολοφονήθηκε πριν από δύο χρόνια στο Χαϊδάρι, Βασίλη Στεφανάκου.

Ο Γ.Σ. που έπεσε θύμα και απόπειρας δολοφονίας στις Φυλακές Κορυδαλλού το καλοκαίρι του 2018, είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα με περιοριστικούς όρους και σε τυχαίο έλεγχο που του έγινε στην Γλυφάδα, βρέθηκε να οπλοφορεί παράνομα ενώ μαζί του είχε και δύο γεμιστήρες.

Πρόκειται για βαρύ όνομα στο κόσμο της νύχτας με τουλάχιστον τρεις δεκαετίες ιστορία στην παρανομία, είχε καταδικαστεί για ηθική αυτουργία στην απαγωγή Παναγόπουλου και είχε συλληφθεί από την Ασφάλεια για συμμετοχή στο “συνδικάτο του εγκλήματος”.

Σημειώνεται ότι επίσης από τυχαίο έλεγχο, αυτή την φορά στην Ηλιούπολη, συνελήφθη πρόσφατα και ένα ακόμη ηχηρό όνομα στον κόσμο της νύχτας, για παράνομη οπλοφορία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα