Συνελήφθη “τσαντάκιας” στο Ίλιον μετά από καταδίωξη

Συνελήφθη “τσαντάκιας” στο Ίλιον μετά από καταδίωξη
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Ο δράστης, κινούμενος με μοτοσυκλέτα, εντόπιζε γυναίκες που εξέρχονταν από τραπεζικά υποκαταστήματα και τις ακολουθούσε μέχρις ότου εντοπίσει το προσφορότερο σημείο για να τους επιτεθεί.

Συνελήφθη μετά από αναζητήσεις στο Ίλιον, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ένας 25χρονος Έλληνας για αρπαγές τσαντών σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Ειδικότερα ο δράστης, κινούμενος με μοτοσυκλέτα, εντόπιζε γυναίκες που εξέρχονταν από τραπεζικά υποκαταστήματα και στη συνέχεια τις ακολουθούσε μέχρις ότου εντοπίσει το προσφορότερο σημείο για να τους επιτεθεί.

Ειδική ομάδα αστυνομικών της Ασφάλειας που ήταν επιφορτισμένη με τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος από τον περασμένο Αύγουστο είχε προβεί στην διάπραξη τριών αρπαγών, μετά από συστηματική έρευνα τον εντόπισε στην περιοχή της Πετρούπολης και μετά από καταδίωξη τον συνέλαβε στο Ίλιον.

Στην κατοχή του, καθώς και από κατ’ οίκον έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μοτοσυκλέτα και είδη ένδυσης που έφερε κατά τη διάρκεια της διάπραξης των εγκληματικών του πράξεων. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα