Συνελήφθησαν ληστές που χτύπησαν πεζό έξω από το σπίτι του στην Βάρκιζα

Συνελήφθησαν ληστές που χτύπησαν πεζό έξω από το σπίτι του στην Βάρκιζα
Αστυνομία Eurokinissi

Πρόκειται για τους ίδιους δράστες που είχαν αποπειραθεί να ληστέψουν κοσμηματοπωλείο, χτυπώντας τον ιδιοκτήτη του, στην περιοχή της Κυψέλης.

Συνελήφθησαν στην Βάρκιζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, δύο Γεωργιανοί, ηλικίας 47 και 42 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν αποπειραθεί να ληστέψουν πεζό, χτυπώντας τον τη στιγμή που εισερχόταν στην οικία του, στην περιοχή της Βάρκιζας.

Ειδικότερα, οι δράστες εντοπίσθηκαν να εξέρχονται τρέχοντας από είσοδο πολυκατοικίας στην ανωτέρω περιοχή. Προκειμένου να διαφύγουν και κατά την προσπάθεια ακινητοποίησής τους, αντιστάθηκαν και χτύπησαν τους αστυνομικούς οι οποίοι και τους συνέλαβαν.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οι δράστες προ 3μηνου είχαν αποπειραθεί να ληστέψουν κοσμηματοπωλείο, χτυπώντας και τραυματίζοντας τον ιδιοκτήτη του, στην περιοχή της Κυψέλης.

Στην κατοχή τους και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του47χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε 8 φυσίγγια, 2 πτυσσόμενα μαχαίρια, 2 ζευγάρια γάντια, ένα μπουφάν και ένα γυάλινο ωοειδές βαρύ αντικείμενο.

Οι δράστες είχαν κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση συμμετοχής τους σε παρόμοιες πράξεις συνεχίζεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα