Συνελήφθησαν ληστές που χτυπούσαν περίπτερα και πρακτορεία ΟΠΑΠ

Συνελήφθησαν ληστές που χτυπούσαν περίπτερα και πρακτορεία ΟΠΑΠ

Ως προς τον τρόπο δράσης τους, φρόντιζαν να αποκρύπτουν τα χαρακτηριστικά τους φορώντας κουκούλες και μαντήλια, ενώ επιπλέον απειλούσαν τους υπαλλήλους με μαχαίρια και άλλα αντικείμενα.

Συνελήφθησαν στην περιοχή των Αχαρνών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, δύο άτομα, ένας 18χρονος Αλβανός και ένας 19χρονος Έλληνας, για ληστείες καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, μετά από αξιοποίηση όλων των προανακριτικών στοιχείων, σε συνδυασμό με ευρήματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, κατάφερε να ταυτοποιήσει τους συλληφθέντες ως τους δράστες ληστειών σε περίπτερα και πρακτορεία ΟΠΑΠ, στο Νέο Ηράκλειο και στις Αχαρνές.

Ειδικότερα, ως προς τον τρόπο δράσης τους, φρόντιζαν να αποκρύπτουν τα χαρακτηριστικά τους φορώντας κουκούλες και μαντήλια, ενώ επιπλέον απειλούσαν τους υπαλλήλους με μαχαίρια και άλλα αντικείμενα. Στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρι, σιδερογροθιά, είδη ρουχισμού και υπόδησης.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις, συνεχίζεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, οπαπ
SHARE: