Βιασμός 20χρονης: Τα στοιχεία ταυτότητας του 52χρονου έδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Ο 53χρονος φερόμενος ως δράστης της ομηρίας και της κακοποίησης της 22χρονης φοιτήτριας σε διαμέρισμα στην Δάφνη, οδηγείται στον ανακριτή τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Ο 53χρονος φερόμενος ως δράστης της ομηρίας και της κακοποίησης της 22χρονης φοιτήτριας σε διαμέρισμα στην Δάφνη, οδηγείται στον ανακριτή τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Στη δημοσιότητα και κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του βιαστή της 20χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 52χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 4 Μαΐου 2017 στη Δάφνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δάφνης, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών για τον βιασμό της 20χρονης φοιτήτριας που φυλάκισε στο σπίτι του, έδεσε, αναισθητοποίησε, βίαζε και μαγνητοσκοπούσε τις φρικαλεότητές του, επί ένα 24ωρο.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

Παναγιώτη Κοντζιλέλο του Ιωάννη και της Βασιλικής, γεννηθέντα το 1965 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν επ' αφορμή της παρούσας.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 και 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό, ότι η Αστυνομία ερευνά την πιθανότητα να έχει κάνει άγρα θυμάτων μέσω αγγελιών με τον ίδιο τρόπο που προσέγγισε την άτυχη 20χρονη και για αυτό δημοσιοποιούνται τα στοιχεία του και η φωτογραφία του, για την πιθανότητα δηλαδή που έχει τυχόν υπάρξει άλλο θύμα και τον αναγνωρίσει.

Τέλος, ότι ο ίδιος ανέφερε πως υπήρξε στις αρχές του χρόνου και μία άλλη κοπέλα, από την Αλβανία αυτή την φορά, με την οποία όπως είπε έπραξε τα ίδια πράγματα, αλλά στην δική της περίπτωση ισχυρίστηκε ότι την έδιωξε όταν ανακάλυψε ότι δήθεν του έκλεψε ένα δαχτυλίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βιασμός 20χρονης: Τα στοιχεία ταυτότητας του 52χρονου έδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Βιασμός φοιτήτριας: Άγριες αποδοκιμασίες για τον 52χρονο

Η ανάρτηση που προειδοποιούσε για 'επίδοξο βιαστή' στη Δάφνη

'Είμαι ΑΜΕΑ. Είχα σχέση με την κοπέλα', φώναξε ο φερόμενος βιαστής της 20χρονης

SHARE:

24Media Network