Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες των άγριων επεισοδίων στον αγώνα Νίκη Αγκαθιάς - Αγροτικός Αστέρας

Επεισόδια στον αγώνα Νίκη Αγκαθιάς - Αγροτικός Αστέρας

Δεκαεπτά εκ των 19 οπαδών ταυτοποιήθηκαν, οι οποίοι συμμετείχαν στα επεισόδια της 8ης Δεκεμβρίου.

Στην εξιχνίαση μίας ακόμη υπόθεσης, που απασχόλησε το πανελλήνιο, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thesival.gr, στις 8 Δεκεμβρίου είχαν σημειωθεί εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ οπαδών στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Νίκης Αγκαθιάς με τον Αγροτικό Αστέρα, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Η τηλεοπτική κάμερα κατέγραψε στις κερκίδες του γηπέδου τη μαζική επίθεση οπαδών του Αγροτικού Αστέρα προς εκείνους της Νίκης Αγκαθιάς.

ADVERTISING

Τότε το τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας είχε ζητήσει τη συνδρομή της ΥΑΒΑΧ για τη διερεύνηση του περιστατικού, δεδομένου ότι η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα και ανάλυση του οπτικού υλικού προχώρησε στην ταυτοποίηση των 17 εκ των 19 οπαδών του Αγροτικού Αστέρα που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από κοινού και κατά περίπτωση για διατάραξη κοινής ειρήνης, επικίνδυνες και απλές σωματικές βλάβες, παράβαση του νόμου περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και τέλεση αδικημάτων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Το προανακριτικό υλικό της ΥΑΒΑΧ θα αποσταλεί στο Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας και εν συνεχεία η δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές της Ημαθίας.

Συνεχίζονται οι έρευνες για το θάνατο του Τόσκο Μποτζατζίσκι

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα της ΥΑΒΑΧ για το θάνατο του Βούλγαρου οπαδού, Τόσκο Μποτζατζίσκι, κατά την επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Από την έρευνα έχουν προκύψει νέα στοιχεία και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

SHARE:

24Media Network