Θεσσαλονίκη: Κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση ο ντελιβεράς και τα αδέρφια του

Θεσσαλονίκη: Κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση ο ντελιβεράς και τα αδέρφια του
MotionTeam

Υπό κράτηση βρίσκονται μετά την προθεσμία που έλαβαν οι τρεις από τους τέσσερις φερόμενους δράστες της δολοφονίας του 45χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν από την 4η τακτική ανακρίτρια στην οποία παραπέμφθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε ψητοπωλείο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια του οποίου έχασε τη ζωή του ο 45χρονος ιδιοκτήτης του.

Οι τρεις από τους φερόμενους δράστες, οι οποίοι είναι αδέλφια, ηλικίας 20, 32 και 17 χρόνων οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στον εισαγγελέα ο οποίος και τους απήγγειλε τις κατηγορίες. Όπως με μεταδίδει το Voria.gr και οι τρεις κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και από κοινού ενώ τον 20χρονο, για τον οποίο φαίνεται πως προέκυψε ότι αυτός κατάφερε τα θανάσιμα τραύματα με μαχαίρι στον 45χρονο, βαραίνει και η κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας-οπλοχρησίας.

Ο τέταρτος αδερφός ηλίκίας 37 ετών αναζητείται από τις αρχές.

Οι τρεις κατηγορούμενοι, που αναμένεται να απολογηθούν την Τετάρτη, βρίσκονται σε καθεστώς κράτησης μετά την προθεσμία που έλαβαν.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 32χρονος εργαζόταν στο κατάστημα εστίασης του 45χρονου, ωστόσο φέρεται να απολύθηκε πριν μερικές μέρες. Το απόγευμα του Σαββάτου και αφού νωρίτερα προηγήθηκε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του 45χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος και του 32χρονου, τα τέσσερα αδέρφια φέρεται να πήγαν στο ψητοπωλείο έχοντας, οι τρεις εξ αυτών, καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου. Μάλιστα, όπως προέκυψε, ο 20χρονος φέρεται να προκάλεσε τα θανάσιμα τραύματα στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα του θύματος και όχι ο 32χρονος πρώην υπάλληλός του, όπως έδειχναν τα πρώτα στοιχεία.

Κατά την μεταγωγή τους στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για το τι τους οδήγησε σε αυτή την πράξη, ένας εκ των κατηγορουμένων φώναξε «ήταν ατύχημα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα