Θεσσαλονίκη: Παραβατικοί ο ντελιβεράς και τα αδέρφια του που σκότωσαν τον 45χρονο

Θεσσαλονίκη: Παραβατικοί ο ντελιβεράς και τα αδέρφια του που σκότωσαν τον 45χρονο
Στον εισαγγελέα τα τρία αδέρφια της αιματηρής επίθεσης σε ιδιοκτήτη ταχυφαγείου στη Θεσσαλονίκη MotionTeam

Από τα συνολικά 10 αδέρφια της οικογένειας, οι τέσσερις συμμετείχαν στο φονικό. Το πλούσιο παρελθόν τους

Δύο ανήλικα παιδιά και την γυναίκα του άφησε πίσω του ο 45χρονος που έπεσε θύμα δολοφονίας από τέσσερα αδέρφια μέσα στο ψητοπωλείο του, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη.

Όλα διαδραματίστηκαν όταν ο 45χρονος ήρθε σε επικοινωνία με τον 32χρονο υπάλληλό του που εργαζόταν ως ντελίβερι στο ψητοπωλείο του και λόγω του ότι εμφανιζόταν στην εργασία του ουσιαστικά όποτε εκείνος το επιθυμούσε ενώ ο εργοδότης του χρειαζόταν έναν άνθρωπο σε καθημερινή βάση, του ανακοίνωσε μέσω μηνύματος την απόλυσή του. Ακολούθησε ένας καταιγισμός από μηνύματα μεταξύ τους, με βρισιές και απειλές.

Λίγο αργότερα ο 32χρονος κάλεσε τα τέσσερα από τα συνολικά 10 αδέρφια του και πήγαν στο κατάστημα του 45χρονου, με σκοπό να έρθουν σε συμπλοκή μαζί του.

Στον εισαγγελέα τα τρία αδέρφια της αιματηρής επίθεσης σε ιδιοκτήτη ταχυφαγείου στη Θεσσαλονίκη MotionTeam

Στο περιστατικό πέρα από τον 32χρονο συμμετείχαν τα αδέρφια του 20, 37 και 17 ετών και ο 20χρονος ήταν εκείνος που τον μαχαίρωσε με μένος. Οι τρεις από τους τέσσερις είχαν καλύψει και τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Ο 17χρονος είχε έρθει από την Αθήνα όπου διαμένει σε οικογένεια που τον έχει υιοθετήσει ενώ όλα τα αδέρφια προέρχονται από μία προβληματική οικογένεια και έχουν περάσει χρόνια σε ιδρύματα.

Οι εμπλεκόμενοι μάλιστα στο φονικό εκτός του 17χρονου, έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες.

Πρώτος εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής στην Τούμπα, από άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο 20χρονος που μαχαίρωσε το θύμα στον θώρακα και στην κοιλιά, στη συνέχεια ο 17χρονος στην Αθήνα από άντρες του αντίστοιχου Τμήματος και κατόπιν προσήλθε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης συνοδεία δικηγόρου του και παραδόθηκε ο 32χρονος πρώην υπάλληλος του θύματος.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και του 37χρονου αδερφού τους  που διαφεύγει. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «Ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συναυτουργία» και παράβασης του Νόμου «Περί όπλων» και οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.
 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα