Της μίζας το ανάγνωσμα: Έτσι “παγιδεύθηκε” ο Τομπούλογλου

Της μίζας το ανάγνωσμα: Έτσι “παγιδεύθηκε” ο Τομπούλογλου
Ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρης Τομπούλογλου, αποχωρεί από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων όπου και απολογήθηκε ενώπιον του 27ου για την υπόθεση που αφορά στη μίζα πολλών χιλιάδων ευρώ που φέρεται να ζήτησε από ιδιωτική εταιρεία για τη συνέχιση σύμβασης. Ο Χ. Τομπούλογλου παρέμεινε στο κτήριο 6 της Ευελπίδων για μιάμιση και πλέον ώρα. Τελικά, έλαβε εκ νέου προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Ο άνθρωπος που κατήγγειλε τον Χάρη Τομπούλογλου, μίλησε για τον τρόπο που έγινε η συναλλαγή. Ήθελε να του δώσει "κάτι για τον κόπο του". Δείτε το βίντεο (Vids)

Τον τρόπο με τον οποίο, ο πρώην διοικητής του “Αγλαΐα Κυριακού”, Χάρης Τομπούλογλου, προσπάθησε να εκβιάσει τη διαφημιστική εταιρεία, για να πάρει μίζα, περιέγραψε ο Τάσος Γκιάτης, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Alpha Bank.

Ο κ. Γκιάτης, ήταν το τρίτο πρόσωπο, από τον οποίο ζητήθηκε η μίζα και ο οποίος αποφάσισε να καταγγείλει στην αστυνομία τον Τομπούλογλου και να τον καταγράψει την ώρα που του έδινε τα 25.000€.

Μιλώντας στην εκπομπή “Mega Σαββατοκύριακο”, ο κ. Γκιάτης, αποκάλυψε ότι ο Τομπούλογλου, μόλις πήρε το φάκελο με τα χρήματα, του είπε “αν μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτόν”.

Αφού έλαβε τη μίζα, ο Τομπούλογλου τον διαβεβαίωσε ότι όλα θα πάνε καλά και επέμεινε να δώσει κάτι στον κ. Γκιάτη  “για τον κόπο του”.

Ο κ. Γκιάτης σημείωσε ακόμη ότι είπε στον Τομπούλογλου: “Δεν πιστεύω αφού πάρεις τα λεφτά να ρίξεις την εταιρεία;”, με τον Τομπούλογλου να διαβεβαιώνει ότι θα προχωρήσουν όλα ομαλά.

Συνεχίζοντας ο κ. Γκιάτης, είπε ότι ο Χάρης Τομπούλογλου, με το που βγήκε από το γραφείο του, έδωσε τα χρήματα σε συνεργό του, ώστε να ακολουθήσουν διαφορετικές διαδρομές, κάτι που αποδεικνύει ότι επρόκειτο για οργανωμένο σχέδιο.

Ο κ. Γκιάτης σημείωσε ότι πρέπει ο κάθε πολίτης να έχει εμπιστοσύνη στις αρχές και να καταγγέλλει τέτοια φαινόμενα εκβιασμού.

“Αν δεν κάνουμε τίποτα, γινόμαστε συνένοχοι”, είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα