Τον χτύπησαν μέχρι θανάτου για χρέος που είχε για ναρκωτικά

Τον χτύπησαν μέχρι θανάτου για χρέος που είχε για ναρκωτικά
Περιπολικό της αστυνομίας EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Εξιχνιάστηκε έγκλημα το οποίο τελέστηκε την περασμένη Κυριακή σε βάρος ενός 37χρονου στην Αγιάσο Λέσβου. Ο άτυχος άντρας βρέθηκε νεκρός ύστερα από άγρια ξυλοδαρμό που είχε δεχτεί

Ταυτοποιήθηκαν μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τρεις Έλληνες, ηλικίας 33 ετών, για την εμπλοκή τους σε υπόθεση θανάτου ενός 37χρονου, που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή, στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάσου στη Λέσβο.

Οι δράστες, εκ των οποίων ένας συνελήφθη χθες στη Μυτιλήνη, με ένταλμα δικαστικής Αρχής, αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση κατηγορίες, για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της θανατηφόρας έκθεσης και της ληστείας, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο 37χρονος εντοπίστηκε βραδινές ώρες της Κυριακής, χωρίς της αισθήσεις του, εντός φορτηγού οχήματος ιδιοκτησίας του, που ήταν σταθμευμένο σε σημείο πλησίον του οδικού δικτύου στην παραπάνω περιοχή.

Άμεσα μετέβηκαν στον χώρο και πραγματοποίησαν αυτοψία, κλιμάκιο αστυνομικών και εξειδικευμένο εγκληματολογικό συνεργείο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, αλλά και Ιατροδικαστής που διαπίστωσε τον θάνατο του 37χρονου.

Από ερευνητική διαδικασία, που πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση και τον συντονισμό του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου προέκυψε ότι, ο 37χρονος συναντήθηκε απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας με τους τρεις προαναφερόμενους δράστες, σε αγροτική τοποθεσία, για διευθέτηση διαφοράς που σχετιζόταν με δοσοληψία ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα ηρωίνης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, δύο από τους δράστες χτύπησαν τον 37χρονο, με συνέπεια ο τελευταίος να απωλέσει τις αισθήσεις του και ένας εξ’ αυτών, κατά τον χρόνο του περιστατικού, του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθως, με τη συνδρομή του τρίτου ατόμου που εμπλέκεται στην υπόθεση, μετέφεραν και εγκατέλειψαν τον 37χρονο και το όχημά του, στο σημείο όπου εντοπίστηκαν. Όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσει ναρκωτικών.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάσου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα