Τους έπιασαν με πάνω από 100 κιλά κάνναβης

Τους έπιασαν με πάνω από 100 κιλά κάνναβης

Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίσθηκε στο Καλπάκι Ιωαννίνων το σημείο που έκρυβαν τα ναρκωτικά

Συνελήφθησαν στην περιοχή των Ιωαννίνων, από άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών, δύο άτομα, ένας 56χρονος Έλληνας και ένας 39χρονος Αλβανός, για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την αποδόμηση κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, σχετικά με την μεταφορά προς περαιτέρω διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση των δύο προαναφερόμενων. Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίσθηκε επιπλέον, στο Καλπάκι Ιωαννίνων σημείο απόκρυψης ναρκωτικών.

Προχθές το απόγευμα, κατελήφθη στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Κοζάνης ο 56χρονος Έλληνας, να μεταφέρει εντός Ι.Χ. αυτοκινήτου, 25 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, τις οποίες προηγουμένως είχε παραλάβει από το σημείο απόκρυψης των ναρκωτικών στο Καλπάκι.

ADVERTISING

Ταυτόχρονα, συνελήφθη στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων ο 39χρονος Αλβανός, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και εκτελούσε χρέη προπομπού, για την αποφυγή ενδεχόμενου αστυνομικού ελέγχου. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Τους έπιασαν με πάνω από 100 κιλά κάνναβης


Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 109 κιλών και 450 γραμμαρίων, ποσότητα ηρωίνης βάρους 2,8 γραμμαρίων, 840 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα, μία πτυσσόμενη ράβδος και δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

SHARE:

24Media Network