Τρεις ανήλικοι κατηγορούνται για βιασμό 14χρονης

Τρεις ανήλικοι κατηγορούνται για βιασμό 14χρονης

Για τον βιασμό 14χρονης μαθήτριας κατηγορούνται τρεις ανήλικοι στη Θεσσαλονίκη. Τι ανέφερε στους αστυνομικούς

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης η σύλληψη τριών ανήλικων με την κατηγορία του βιασμού 14χρονης μαθήτριας, ενώ στους γονείς τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για παραμέληση ανηλίκου.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης στο σπίτι του ενός εκ των φερόμενων δραστών.

ADVERTISING

Σύμφωνα με την ανήλικη, χθες Τετάρτη στις 14:00 το μεσημέρι και αφού είχαν σχολάσει από το Γυμνάσιο Νέων Επιβατών, πήγε με τη θέλησή της στο σπίτι του ενός όπου, όπως φέρεται να παραδέχτηκε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το thesstoday.gr , συνευρέθηκε ερωτικά με τους δύο από τους τρεις, κατ' εξακολούθηση και παρά φύση, γεγονός που επιβεβαιώνει και ο ιατροδικαστής.

Στη συνέχεια αφού αποχώρησε, μετάνιωσε, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, για την πράξη της και εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση από διερχόμενο περιπολικό της αστυνομίας, να κάθεται σε ένα πεζοδρόμιο έξω από το σχολείο.

Αμέσως οι άνδρες της αστυνομίας, την πλησίασαν και την ρώτησαν τι της συμβαίνει, αλλά εκείνη φοβισμένη δεν τους απάντησε. Αμέσως οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον διοικητή τους ο οποίος έδωσε εντολή να την μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα.

Οι αστυνομικοί τη μετέφεραν στο Α.Τ και εκεί η 14χρονη ξέσπασε σε κλάματα και παραδέχτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, τι ακριβώς είχε συμβεί, αμέσως της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγινε και η καταγγελία του περιστατικού.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος κι έδωσε εντολή για τη σύλληψη των τριών. Οι τρεις ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Στους δύο 13χρονους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό και συνελήφθησαν, ενώ στον τρίτο, στο σπίτι του οποίου συνέβη το περιστατικό, απαγγέλθηκε η κατηγορία της συνέργειας κι αφέθηκε ελεύθερος.

SHARE:

24Media Network