“Βεντέτα” και διαφορές σε δοσοληψίες ναρκωτικών, οι δύο δολοφονίες σε Χαϊδάρι και Περιστέρι

“Βεντέτα” και διαφορές σε δοσοληψίες ναρκωτικών, οι δύο δολοφονίες σε Χαϊδάρι και Περιστέρι
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας Eurokinissi Sports

Αλβανοί εκτέλεσαν πέρυσι τον Ιούλιο Τούρκο ο οποίος καθόταν σε καφετέρια ιδιοκτησίας γνωστού ηθοποιού και ο οποίος μερικές ημέρες πριν είχε δολοφονήσει έναν ομοεθνή τους και μέλος του κυκλώματός τους.

Εξιχνιάσθηκαν, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο υποθέσεις ανθρωποκτονιών που συνδέονται μεταξύ τους ως «βεντέτα» που αρχικά ξέσπασε από οικονομικές διαφορές κατά πάσα πιθανότητα για δοσοληψίες ναρκωτικών μεταξύ μελών συμμοριών.

Συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 33χρονου Αλβανού, η οποία διαπράχθηκε στις 14 Ιουλίου 2019 στο Χαϊδάρι. Το θύμα, πρώτες πρωινές ώρες εκείνης της ημέρας, εξωτερικά καφετέριας στο Χαϊδάρι, είχε δεχθεί επίθεση από άγνωστο άνδρα, που τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στη συνέχεια, εξιχνιάστηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 25χρονου Τούρκου, η οποία διαπράχθηκε στις 24 Ιουλίου 2019, στο Περιστέρι. Το θύμα βρισκόταν ως θαμώνας σε καφετέρια ιδιοκτησίας γνωστού ηθοποιού, στο Περιστέρι, που βεβαίως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και δέχθηκε ένοπλη επίθεση από άγνωστο τότε άνδρα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και τις συγκριτικές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, δράστες της ανθρωποκτονίας του 33χρονου Αλβανού, είναι ο 25χρονος μετέπειτα δολοφονηθείς Τούρκος και δύο τουλάχιστον άγνωστοι δράστες.

Κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 25χρονου, είναι τέσσερις Αλβανοί, ηλικίας 24, 26, 30 και 32 ετών και διαπράχθηκε στο πλαίσιο αντεκδίκησης για την ανθρωποκτονία του 33χρονου ομοεθνούς τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Στη συνέχεια εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν ο 24χρονος και ο 26χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα