Νέα Σμύρνη: Απολογούνται την Παρασκευή οι τρεις συλληφθέντες για τον βιασμό της 14χρονης

Νέα Σμύρνη: Απολογούνται την Παρασκευή οι τρεις συλληφθέντες για τον βιασμό της 14χρονης
istock

Την Παρασκευή θα απολογηθούν ενώπιον της 31ης ανακρίτριας οι τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης, που ζούσε σε δομή στη Νέα Σμύρνη

Αύριο, Παρασκευή (24/03), στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον της 31ης ανακρίτριας οι τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης, που ζούσε σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη.

Χθες, Τετάρτη, αποκαλύφθηκε ότι ένας από τους συλληφθέντες είναι πρώην τρόφιμος της “Κιβωτού του Κόσμου”: Είναι ο νεαρός με το μικρό όνομα «Ελλάδιος» που συνήθιζε να βγαίνει σε τηλεοπτικό σταθμό και να κατηγορεί τους υπευθύνους της «Κιβωτού» για κακοποιητικές συμπεριφορές, ισχυρισμούς που αργότερα πήρε πίσω. Στην υπόθεση της 14χρονης υπάρχουν στοιχεία ότι συνομιλούσε με το θύμα όπως και ο «Ταχίρ».

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκονται τα κινητά και των τριών συλληφθέντων για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση. Μέσω της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και των social media, οι αστυνομικοί αναμένεται να αντλήσουν πολύτιμα στοιχεία που θα “φωτίσουν” τις σκοτεινές πλευρές της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα