Βίντεο από τον επίθεση: Το ΑΤ Ομόνοιας στις φλόγες 

Βίντεο από τον επίθεση: Το ΑΤ Ομόνοιας στις φλόγες 
Κλούβα της αστυνομίας έξω από το ΑΤ Ομονοίας λίγο μετά την καταδρομική επίθεση από αντιεξουσιαστές Eurokinissi

Στο βίντεο που εξασφάλισε το News 24/7 φαίνεται το ΑΤ Ομόνοιας τη στιγμή που δέχεται την επίθεση με τις μολότοφ το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως δείχνουν οι εικόνες, μερικά δευτερόλεπτα μετά την καταδρομική επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας στην οδό Βερανζέρου, υπήρχαν παντού έξω από το τμήμα, φωτιές και καπνοί που προκλήθηκαν από τις μολότοφ που πέταξαν οι δράστες.

Υπενθυμίζεται πως δέκα λεπτά πριν τις 9 το βράδυ ομάδα 50 κουκουλοφόρων επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος επί της οδού Βερανζέρου με βροχή από βόμβες μολότοφ και πέτρες και στη συνέχεια διέφυγαν προς τα Εξάρχεια.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να παραδοθούν στις φλόγες 5 σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα, 3 υπηρεσιακά οχήματα του Αστυνομικού Τμήματος και ένα βανάκι μεταγωγών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών επί της Πλατείας Λαυρίου, ενώ μαύρισμα υπέστη από βόμβα μολότοφ και η σκοπιά του Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας.

Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά, δύο υπέστησαν αναπνευστικά προβλήματα και δύο τραυματίστηκαν από θραύσματα τζαμιών. Διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών, ενώ από τις έρευνες που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό τυχόν υπόπτων, δεν υπάρχει ενημέρωση για τυχόν προσαγωγές μέχρι στιγμής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα