Βίντεο Ντοκουμέντο: Καρέ - καρέ ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Ημαθία

Βίντεο Ντοκουμέντο: Καρέ - καρέ ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Ημαθία

Οι δράστες κατάφεραν να αδειάσουν τις προθήκες με τα πανάκριβα κοσμήματα σε χρόνο ρεκόρ - Ένας από τους διαρρήκτες κοιτάει την κάμερα ασφαλείας, γνωρίζει ότι παρακολουθείται αλλά έχει φροντίσει να καλύψει καλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε σε κοσμηματοπωλείο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας αποκαλύπτει τον επαγγελματισμό και τη θρασύτητα των ληστών, που κατάφεραν να αδειάσουν τις προθήκες με τα πανάκριβα κοσμήματα σε χρόνο ρεκόρ.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το OPEN, φαίνονται διαρρήκτες με κουκούλες και γάντια στα χέρια να αδειάζουν τις προθήκες με τα κοσμήματα. Ο ένας δράστης τις αφαιρεί και τις παραδίδει στον συνεργό του ο οποίος τις φορτώνει σε αυτοκίνητο.

ADVERTISING

Την ίδια ώρα ο τρίτος διαρρήκτης κοιτάει την κάμερα ασφαλείας, γνωρίζει ότι παρακολουθείται και έχει φροντίσει να καλύψει καλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Οι δράστες είχαν μαζί τους πυροσβεστήρες με τους οποίους δημιουργούσαν ένα λευκό σύννεφο που κάλυπτε τις κινήσεις τους.

SHARE:

24Media Network