Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον συγκάτοικό του ύστερα από μεταξύ τους διαπληκτισμό

Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον συγκάτοικό του ύστερα από μεταξύ τους διαπληκτισμό
Περιπολικό Αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Συνελήφθη ένας 58χρονος Ρουμάνος, για ανθρωποκτονία σε βάρος του 52χρονου ομοεθνούς του συγκάτοικου, στη Σπάρτη, ύστερα από μεταξύ τους διαπληκτισμό

Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 58χρονος Ρουμάνος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 52χρονου ομοεθνούς του.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου εντός της οικίας που διέμεναν οι δύο συγκάτοικοι στη Σπάρτη, ο 58χρονος επιτέθηκε στον 52χρονο ομοεθνή του, έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν, χτυπώντας τον στο κεφάλι και το πρόσωπο με τα χέρια, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο θάνατος του 52χρονου διαπιστώθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας από τους υπόλοιπους συγκατοίκους του, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης κινητοποιήθηκαν άμεσα, συλλαμβάνοντας τον κατηγορούμενο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα