Ύποπτες καταγγελίες για βιασμό από δύο Σκανδιναβές τουρίστριες στη Ρόδο

Ύποπτες καταγγελίες για βιασμό από δύο Σκανδιναβές τουρίστριες στη Ρόδο

Οι τουρίστριες φέρονται να συνευρέθηκαν ερωτικά σε παραλία με ομοεθνείς τους, τους οποίους στη συνέχεια κατήγγειλαν για βιασμό

Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ σε μπαρ της πόλης της Ρόδου όπου μία 19χρονη Σουηδέζα και μία 20χρονη Νορβηγίδα διασκέδαζαν. Εκεί γνώρισαν αντίστοιχα η Σουηδέζα έναν 20χρονο ομοεθνή της και η 20χρονη Νορβηγίδα έναν 21χρονο ομοεθνή της.

Μετά από άφθονα ποτά και ξέφρενο χορό, αποφάσισαν να πάνε όλοι μαζί στην ίδια παραλία κοντά στην πόλη. Εκεί οι νεαροί έκαναν σεξ και τις πρώτες πρωινές ώρες οι δύο νεαρές κοπέλες πήγαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλαν πως έπεσαν θύματα βιασμού.

Οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν εύκολα από τους αστυνομικούς, οι κοπέλες τους αναγνώρισαν και εκείνοι συνελήφθησαν με την κατηγορία του βιασμού. Και οι δύο παραδέχτηκαν πως μερικές ώρες πριν είχαν όντως κάνει σεξ με τις ομοεθνείς τους, κατόπιν όμως, όπως υποστήριξαν, δικής τους σύμφωνης γνώμης.

Οι δύο νεαροί θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα της Ρόδου, ενώ δόθηκε εισαγγελική παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση στις καταγγέλλουσες, ώστε να διαπιστωθεί εάν προκύπτουν ίχνη βίας που να δικαιολογούν βιασμό. Πρόσθετα, ελέγχεται εάν αυτές οι κοπέλες είχαν προβεί σε ασφαλιστήρια συμβόλαια στις χώρες τους για βιασμό, κάτι που συνηθίζεται και τυγχάνει συχνής εκμετάλλευσης, από Σκανδιναβές και Βρετανίδες.

SHARE: