Υπόθεση Γιακουμάκη: Μαρτυρία-σοκ για τα μαρτύρια που περνούσε ο άτυχος φοιτητής

Στιγμιότυπο από τον Φεβρουάριο του 2015 όταν ήταν σε εξέλιξη επιχείρηση αναζήτησης του Βαγγέλη Γιακουμάκη
Στιγμιότυπο από τον Φεβρουάριο του 2015 όταν ήταν σε εξέλιξη επιχείρηση αναζήτησης του Βαγγέλη Γιακουμάκη EUROKINISSI

Τι λέει ένας από τους μάρτυρες κατηγορίας, από τους πρώτους που προσπάθησε να ρίξει φως στην υπόθεση, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να πέσει η αυλαία στην πολύκροτη υπόθεση για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ένας από τους μάρτυρες κατηγορίας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Πρόκειται για έναν από τους πρώτους ανθρώπους που προσπάθησαν να ξετυλίξουν το νήμα στην υπόθεση θανάτου του φοιτητή.

Όπως τόνισε ο Φώντας Βρόσγος "οι φοιτητές μας ανέφεραν συγκεκριμένα γεγονότα όπως το κρέμασμα από το παράθυρο από τον δεύτερο όροφο, τον χτυπούσαν με μήλα στο κεφάλι, κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο γιατί είναι σαν να δέχεσαι πέτρες στο κεφάλι, τον κλείδωναν στην ντουλάπα, του έκλειναν το νερό. Οι ξυλοδαρμοί ήταν καθημερινοί…".

Και πρόσθεσε: "Τα μηνύματα που λάμβανα κατά τη διάρκεια των ερευνών ήταν φόβος από την πλευρά των φοιτητών, υπήρχε ομερτά, δεν άνοιγαν εύκολα στόματα αλλά όσο περνούσαν οι μέρες κάποια παιδιά άρχισαν να ξεθάρρεψαν, συλλέξαμε κάποια στοιχεία και κάθε μέρα που περνούσε όλο και περισσότερα στοιχεία συλλέγαμε".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιακουμάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπόθεση Γιακουμάκη: Η πρόταση για ενοχή των 8, η απόφαση της Παρασκευής και το παράπονο της οικογένειας

Δίκη Γιακουμάκη: Ενοχή για τους 8 Κρητικούς, αθώωση για έναν πρότεινε ο Εισαγγελέας

Δίκη Γιακουμάκη: Βασική μάρτυρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο

SHARE: