Ζαν Κλοντ Όσβαλντ: Η φράση της εισαγγελέως και οι φήμες περί απαγωγής

Ζαν Κλοντ Όσβαλντ: Η φράση της εισαγγελέως και οι φήμες περί απαγωγής
Ο τραπεζίτης Ζαν Κλοντ Οσβαλντ, πρόσωπο - κλειδί τόσο στο σκάνδαλο των εξοπλισμών όσο και στο σκάνδαλο της Siemens, βγαίνει από τα δικαστήρια τον Απρίλιο 2015 Eurokinissi

Ενόψει της ανάγνωσης της δικογραφίας για το C4I τη Δευτέρα το απόγευμα στη Βουλή, οργιάζουν οι φήμες ότι μάρτυρας που εμπλέκει και άλλον υπουργό είναι γνωστό και πολυσυζητημένο πρόσωπο, που υπήρξε ΓΓ Εξοπλισμών επί ΝΔ.

Μια φράση που φέρεται να είπε η εισαγγελέας στη δίκη για την υπόθεση των εξοπλισμών, όπου είναι κατηγορούμενος και ο Ζαν Κλοντ Όσβαλντ που «το ‘σκασε» κόβοντας το βραχιολάκι που φορούσε και αναζητείται, τροφοδοτεί νέα σενάρια στο παρασκήνιο.

«Ελπίζουμε να είναι καλά εκεί που βρίσκεται» φέρεται να είπε η εισαγγελέας και η φράση της τροφοδότησε σενάρια … «απαγωγής(!) του κατηγορουμένου τόσο στη δίκη της Siemens, όσο και σε όλες σχεδόν τις υποθέσεις δωροδοκίας κρατικών υπαλλήλων που βρίσκονται εν εξελίξει, όπως π.χ. για τα υποβρύχια-υπόθεση που προτάθηκε και η καταδίκη Όσβαλντ.

Όπως μετέδωσε ο Βασίλης Σκουρής στους «Εναλλάξ», στο Νews 24/7 στους 88,6, τα φαινόμενα περί «απαγωγής» Όσβαλντ συζητούνται και σε συγκεκριμένες πρεσβείες, όπως π.χ. η γαλλική, ωστόσο οι ελληνικές αρχές ασφαλείας δεν επιβεβαιώνουν τις σχετικές φήμες.

Σύμφωνα επίσης με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στους «Εναλλάξ» το πρόσωπο που κατέθεσε στην δικαιοσύνη και κατονόμασε και άλλο πρόσωπο του ΚΥΣΕΑ για τη σύμβαση για το σύστημα ασφαλείας C4I ΓΙΑ τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πρώην ΓΓ της Διεύθυνσης Εξοπλισμών, που τοποθετήθηκε στη συγκεκριμένη θέση από την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα