Εικόνες που συγκλονίζουν: Έπεφταν στη θάλασσα για να σωθούν από τη φωτιά

Εικόνες που συγκλονίζουν: Έπεφταν στη θάλασσα για να σωθούν από τη φωτιά

Με μαυρισμένα πρόσωπα από τον καπνό και ανήμποροι να αντιδράσουν πολίτες μπήκαν μέσα στο νερό για να σωθούν, περιμένοντας βοήθεια

Συγκλονίζουν τα καρέ από την παραλία Αργυρή Ακτή στη Νέα Μάκρη. Δεκάδες πολίτες έπεσαν κυριολεκτικά στη θάλασσα για να σωθούν από τη φωτιά που έφτασε μέσα στην παραλία.

Τις εικόνες αποκάλυψης που καταγράφουν τον εφιάλτη που έζησαν οι κάτοικοι και τα ζώα τους δημοσίευσε οι οποίες δείχνουν τον εφιάλτη στο Facebook ο χρήστης Νίκος Καλογερικός.

 

 

 

Συνολικά 689 άνθρωποι που είχαν εγκλωβιστεί στις ακτές της Ραφήνας (μεταξύ των οποίων από το Κόκκινο Λιμανάκι, το Μάτι), απεγκλωβίστηκαν, μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Ραφήνας και από εκεί οδηγήθηκαν σε ασφαλή προορισμό, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός με δηλώσεις του στο λιμάνι της Ραφήνας.

Όπως δήλωσε ακόμη πριν από λίγο σε τηλεοπτική εκπομπή ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Νίκος Παπαευσταθίου, ο αριθμός των τραυματιών φτάνει τους 156 ενώ οι διασωληνωμένοι είναι τουλάχιστον δέκα. Δυστυχώς, ήδη θρηνούμε 24 νεκρούς.

Όλες οι εξελίξεις από το News 24/7 που είναι σε συνεχή ενημέρωση όπως και το Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα