Εισαγγελέας καλεί ως υπόπτους Χριστοφορίδη, Τζίβα και Τριανταφυλλόπουλο

Antifascist rally outside the Piraeus courts , on Oct.20, 2014 /       ,  20 , 2014
Antifascist rally outside the Piraeus courts , on Oct.20, 2014 / , 20 , 2014 NIKOS LIBERTAS / SOOC

Με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα Πειραιά, οι τρεις, σχετικά ε την έρευνα για τις καταγγελίες του ισοβίτη Γιαννουσάκη

Ενώπιον του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, Παναγιώτη Μπρακουμάτσο, αναμένεται να βρεθεί το επόμενο χρονικό διάστημα ο Παναγιώτης Χριστοφορίδης, ο προανακριτικός υπάλληλος του Λιμενικού Σώματος. Ο ίδιος έχει χαρακτηριστεί από τον Ευθ. Γιαννουσάκη ως τον άνθρωπο που πίεζε προκειμένου ο ισοβίτης να πειστεί να εμπλέξει τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, στη δικογραφία που είχε σχηματιστεί για το πλοίο Noor 1.

Το ίδιο πρόκειται να πράξει και η τέως Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, για την οποία έχουν καταγγελθεί επίσης επαφές με τον ισοβίτη. Και οι δύο έχουν ήδη λάβει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν τις έγγραφες εξηγήσεις τους για το αδίκημα της απόπειρας κατάχρησης εξουσίας, τις οποίες και θα υποβάλλουν στον εισαγγελικό λειτουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τρίτο πρόσωπο που έχει κληθεί να δώσει ανωμοτί κατάθεση είναι ο δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας ελέγχονται σειρά ενεργειών του αναφορικά με πιέσεις προς τον Ευθ. Γιαννουσάκη, έτσι ώστε να αναφερθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα εμπλέκοντάς του με την υπόθεση Noor 1.

SHARE:

24Media Network