Εισβολή Ρουβίκωνα στο υπουργείο Οικονομικών - Έφτασαν μέχρι το γραφείο Τσακαλώτου

Εισβολή Ρουβίκωνα στο υπουργείο Οικονομικών - Έφτασαν μέχρι το γραφείο Τσακαλώτου

Η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας και η αναρχική συλλογικότητα Νέας Φιλαδέλφειας πραγματοποίησαν εισβολή στο Υπουργείο Οικονομικών και έφτασαν μέχρι και έξω από το γραφείο του υπουργού

Εισβολή στο Υπουργείο Οικονομικών πραγματοποίησαν λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι περίπου 20 «μέλη της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας και η αναρχική συλλογικότητα Νέας Φιλαδέλφειας, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο και στα δυσβάσταχτα μέτρα εναντίον των κατώτερων στρωμάτων», όπως αναφέρει σχετική τους ανακοίνωση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπου μάλιστα αναφέρουν ότι θα ακολουθήσει αναλυτικό κείμενο και βίντεο με την ενέργειά τους.

Εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Οικονομικών την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018. Περίπου 30 μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο υπουργείο Οικονομικών, στην οδό Νίκης, και πέταξαν τρικάκια στον όροφο όπου βρίσκεται το γραφείου του υπουργού, Ευκλείδη Τσακαλώτου. 
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Οικονομικών την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018. Περίπου 30 μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο υπουργείο Οικονομικών, στην οδό Νίκης, και πέταξαν τρικάκια στον όροφο όπου βρίσκεται το γραφείου του υπουργού, Ευκλείδη Τσακαλώτου. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI
ADVERTISING

Σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση, τα μέλη του Ρουβίκωνα εισήλθαν αιφνιδιαστικά και ανενόχλητοι εντός του κτιρίου, ανέβηκαν τα σκαλιά χωρίς να μπουν μέσα σε γραφεία, φτάνοντας σχεδόν μέχρι και έξω από το γραφείο του υπουργού, όπου πέταξαν τρικάκια με συνθήματα κατά του πολυνομοσχεδίου και στη συνέχεια εξίσου ανενόχλητοι, βγήκαν από το κτίριο και αποχώρησαν. Από την αστυνομία δεν έχουν γίνει τυχόν προσαγωγές ατόμων, ενώ το όλο περιστατικό κράτησε ελάχιστα λεπτά.

SHARE:

24Media Network