Εκδήλωση του Ινστιτούτου Ιστορικών Ερευνών και των ΑΣΚΙ για τον Σπύρο Ασδραχά

Εκδήλωση του Ινστιτούτου Ιστορικών Ερευνών και των ΑΣΚΙ για τον  Σπύρο Ασδραχά

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του 20ού τεύχους της περιοδικής έκδοσης των ΑΣΚΙ "ΑΡΧΕΙΟΤΑΞΙΟ" αφιερωμένου στον Σπύρο I. Ασδραχά και την ανάρτηση των σεμιναρίων του στον ιστότοπο του ΕΙΕ.

Το Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΙΙΕ/ΕΙΕ) και τα Αρχεία Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας  (ΑΣΚΙ), με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του 20ού τεύχους της περιοδικής έκδοσης των ΑΣΚΙ "ΑΡΧΕΙΟΤΑΞΙΟ" αφιερωμένου στον Σπύρο I. Ασδραχά και την ανάρτηση των σεμιναρίων του (ΕΙΕ, 1994-2007) στον ιστότοπο του ΕΙΕ, σας καλούν σε εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον ΣΠΥΡΟ I. ΑΣΔΡΑΧΑ την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, ώρα 7.00, στο αμφιθέατρο Λεωνίδας Ζέρβας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Βασιλέως Κωνσταντίνου 48).

Θα χαιρετίσουν η Μαρία Χριστίνα Χατζηιωάννου, Διευθύντρια ερευνών του ΙΙΕ/ΕΙΕ και ο Ηλίας Νικολακόπουλος, πρόεδρος του Δ.Σ. των ΑΣΚΙ.

Θα μιλήσουν η Ευτυχία Λιάτα, ιστορικός, Διευθύντρια ερευνών του ΙΙΕ/ΕΙΕ και η Άννα Ματθαίου, ιστορικός, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Θα συντονίσει η ιστορικός Πόπη Πολέμη και θα ακολουθήσει  η προβολή του ντοκιμαντέρ "Από το χώρο στις ανθρώπινες σχέσεις: Τα Κερκυραϊκά φέουδα 15ος-18ος αι.Ένα μάθημα του Σπύρου Ασδραχά" σε σκηνοθεσία Σκηνοθεσία: Νίκος Γραμματικόπουλος (ΚΝΕ/ΕΙΕ 1996)

SHARE:

24Media Network