Έκκληση Τσοχατζόπουλου στη Βίκυ: Όπου και να είσαι, γύρνα πίσω

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος οδηγείται στο δικαστήριο την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, για να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα.
(EUROKINISSIΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος οδηγείται στο δικαστήριο την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, για να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα. (EUROKINISSIΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Μήνυμα στη Βίκυ Σταμάτη να επιστρέψει στη φροντίδα των γιατρών απευθύνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Τι αναφέρει για το κράτος. Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση

Την επιστροφή της Βίκυς Σταμάτη στη φροντίδα των γιατρών ζητά ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σε ανακοίνωσή του που απευθύνεται στη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Γιάννη Παγορόπουλου αναφέρεται: 

"B I K Υ…!

Όπου να είσαι, σου λέω, χωρίς να αγνοώ τις ευθύνες αυτών που σε οδήγησαν εχθές εδώ, ότι ο καλός δρόμος για να σμίξεις άμεσα με το παιδί μας και την οικογένειά σου, είναι να βρεθείς σύντομα στην φροντίδα των γιατρών και των νοσηλευτών, εκείνων που τον τελευταίο χρόνο στο ίδρυμα σε στήριξαν και σε αγάπησαν.

ΥΨΩΝΩ φωνή στο κράτος δικαίου, στη δικαιοσύνη, στην προστασία των δικαιωμάτων κάθε πολίτη, για την σωτηρία και την επιστροφή της, υγιής, στο παιδί της, της Βασιλικής Τσοχατζοπούλου- Σταμάτη.

Άκης Τσοχατζόπουλος"

SHARE:

24Media Network