Έκκληση βοήθειας για την 6χρονη Κυριακούλα από την Κομοτηνή – Διαγνώστηκε με καρκίνο στο μάτι

Έκκληση βοήθειας για την 6χρονη Κυριακούλα από την Κομοτηνή – Διαγνώστηκε με καρκίνο στο μάτι
Η 6χρονη Κυριακούλα

Η ιστορία της 6χρονης Κυριακούλας που χρειάζεται άμεσα οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να υποβληθεί σε ειδικές θεραπείες στο εξωτερικό, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο στο μάτι.

Τον δικό της δύσκολο αγώνα δίνει η 6χρονη Κυριακούλα Μπανιά από την Κομοτονή. Η μικρή ηρωίδα διαγνώστηκε με βλάστωμα, κακοήθη όγκο στο αριστερό της μάτι, κάτι που απαιτεί ειδικές θεραπείες στο εξωτερικό.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό όταν η μικρούλα παραπονέθηκε πως δεν μπορεί να δει καλά από το ένα της ματάκι. Ο πρώτος γιατρός που εξέτασε το παιδί τους παρέπεμψε κατευθείαν σε νοσοκομείο της συμπρωτεύσουσας. Η διάγνωση κακοήθης όγκος στο αριστερό μάτι. Τώρα οι γονείς της Κυριακούλας πρέπει να κινηθούν ταχύτατα.

Η 6χρονη Κυριακούλα

Επειδή η πάθηση της είναι σπάνια και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα πρέπει άμεσα να μεταβεί στο εξωτερικό για χημειοθεραπεία και ειδικές θεραπείες απευθείας στα μάτια. Κάθε μέρα που περνάει η ζωή της Κυριακούλας κινδυνεύει. Ήδη έχει χάσει μεγάλο ποσοστό όρασης από το ένα της ματάκι (έχει χάσει το 90% της όρασής της) και αν χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος κινδυνεύει να χάσει πλήρως την όραση της ακόμη και να χρειαστεί να αφαιρεθεί εντελώς το ματάκι της.

Η 6χρονη Κυριακούλα

Οι γονείς της ζητούν την βοήθεια του κόσμου καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα μεγάλα έξοδα που άμεσα θα προκύψουν για την θεραπεία της κορούλας τους .

Η σωτηρία της ζωής της μικρούλας δεν δέχεται αναβολές. Τώρα είναι η ώρα να δράσουμε όλοι.

Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς:

ALPHA BANK IBAN: GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.

PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN : GR9401407010701002002029468

BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS

BIC : CRBAGRAA

BRAND’S NAME : 701

ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki

REFERENCE : Donation by + your full name

Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο [email protected] για την απόδειξη της δωρεάς σας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα