Έκρηξη σε ATM στη Γλυφάδα

ΑΘΗΝΑ-Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σημειώθηκε  σε ΑΤΜ υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Ρήγα Φεραίου στο Ίλιον, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε  καταστήματα και αυτοκίνητα. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 3.30.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σημειώθηκε σε ΑΤΜ υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Ρήγα Φεραίου στο Ίλιον, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε καταστήματα και αυτοκίνητα. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 3.30.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα σε ΑΤΜ σε τράπεζα στο κέντρο της Γλυφάδας. Άρπαξαν τα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή

Έκρηξη σημειώθηκε στις 03.50 τα ξημερώματα, σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται στην οδό Γούναρη 227, στην Γλυφάδα.

Οι δράστες χρησιμοποίησαν μια μέθοδο που από το καλοκαίρι έχει χρησιμοποιηθεί άλλες πέντε φορές σε παρόμοιες περιπτώσεις και γι' αυτό από την Αστυνομία εκτιμάται ότι πρόκειται για την ίδια σπείρα.

Συγκεκριμένα, διοχέτευσαν στο εσωτερικό του ΑΤΜ υγραέριο και έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα να γίνει ανάφλεξη και ισχυρή έκρηξη, από την οποία το μηχάνημα καταστράφηκε, ενώ υπέστη σοβαρές ζημιές και η καφετέρια.

Οι δράστες άρπαξαν τις τρεις από τις τέσσερις κασετίνες με τα χρήματα, που περιείχαν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό και εξαφανίστηκαν.

SHARE:

24Media Network