Ελάτε να φτιάξουμε το 'ονειρικό μαξιλάρι'

Ελάτε να φτιάξουμε το 'ονειρικό μαξιλάρι'

Ένα διαδραστικό διήμερο χαράς και δημιουργίας στις 19-20 Μαΐου στην πλατεία του δημαρχείου Χαϊδαρίου για την κατασκευή του μεγαλύτερου μαξιλαριού του κόσμου

H Γέφυρα Ζωής με την υποστήριξη του Δήμου Χαϊδαρίου & σε συνεργασία με την εταιρία Cocomat, σας προσκαλούν σε ένα διαδραστικό 2ημερο χαράς και δημιουργίας την Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Μάιου & Ώρες 10: 00 – 20:00 στην πλατεία του Δημαρχείου Χαϊδαρίου, για να κατασκευάσουν το μεγαλύτερο μαξιλάρι του κόσμου διαστάσεων 60 τ.μ.

Το μαξιλάρι αυτό θα ζωγραφιστεί εξ’ ολοκλήρου από παιδιά από Σχολεία, από φορείς, από εθνικοτοπικούς συλλόγους, καθώς από παιδιά από Ειδικά σχολεία & προσφύγων.

Τα παιδιά, αφού θα ζωγραφίζουν ένα κομμάτι του μαξιλαριού θα το γεμίζουν, & στην συνέχεια θα παίρνουν μαζί τους ένα μικρό μαξιλάρι ως ενθύμιο, διακοσμημένο από τα παιδιά της Γέφυρας Ζωής.

Έτσι τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με την «διαφορετικότητα», θα βάλουν κι αυτά το λιθαράκι τους στο μηδενισμό των διακρίσεων και θα συμβάλουν στην συνύπαρξη όλων των κοινωνικών ομάδων.

Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν animater, clown και ξυλοπόδαροι για την ψυχαγωγία όλων των παιδιών.

Σκοπός της Δράσης αυτής είναι η εξωτερίκευση του πλούσιου ψυχικού κόσμου των παιδιών της Γέφυρας Ζωής, των παιδιών των προσφυγών που μαζί με τα αλλά παιδιά & τους γονείς τους για να μπορέσουν να συνειδητοποιήσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, αλλά κυρίως την ανιδιοτελή προσφορά ενός διήμερου χαράς και παιχνιδιού σε αυτά τα παιδιά που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τη στήριξη, την αγάπη και τη φροντίδα μας.

Όπως επίσης ότι μέσα από αυτή τη δράση θα γίνουμε κι εμείς καλύτεροι και «σοφότεροι» γιατί όταν δίνεις, πάντα κάτι παίρνεις σαν «αντάλλαγμα».

Δράσεις 2ημέρου

Ένας «Χαρούμενος ξυλοπόδαρος» που θα περιφέρεται σε όλο τον χώρο της εκδήλωσης και θα ξεσηκώνει ευχάριστα τον κόσμο.

Αγαπημένες φιγούρες θα ενθουσιάσουν τους μικρούς & μεγάλους φίλους μας που θα χορεύουν και θα φωτογραφίζονται μαζί τους.

Ένας παιχνιδιάρης εμψυχωτής-κλόουν θα μοιράζει σε όλα τα παιδιά πολύχρωμα μπαλόνια.

Τα παιδιά θα ζωγραφίσουν & παίζοντας θα γεμίσουνε το μεγαλύτερο μαξιλάρι του κόσμου διαστάσεων 60 τ.μ.

Γωνίες δημιουργικής απασχολήσεις σε συνδυασμό με τα τραγούδια και τα διαφορά event, θα δίνουν μια ξεχωριστή νότα & θα γεμίζουν τις ψυχές των παιδιών μας με χαρά και χαμόγελα.

Ευελπιστώντας στην θετική σας ανταπόκριση για την δημοσιοποίησή της εκδήλωσης , γνωρίζοντας την ευαισθησία σας προς τα άτομα με αναπηρία.

Ίσως επειδή δεν έχουμε αντιληφθεί ότι η δική τους καθημερινότητα εξαρτάται άμεσα από τον τρόπο που βλέπουμε εμείς την κάθε μέρα.

Πολύτιμος συμπαραστάτης μας στην διάδοση αυτού του μηνύματος , ο Δήμος Χαϊδαρίου και ο Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος , που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την κοινωνική του ευαισθησία και την αμέριστη στήριξή του στις ευπαθείς ομάδες .

Συνεργάτες σε αυτήν την εκδήλωση κοινωνικοποίησης των παιδιών μέσα από αυτό το δια δραστικό 2ημερο χαράς και δημιουργίας, η εταιρία Cocomat, και ο όμιλος 24media.gr .

Εσείς θα είστε Μαζί μας ; Σας περιμένουμε ! Γιατί «είναι ωραίο να ονειρευόμαστε»!

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Γιατί εμείς μαζί με όλους εσάς «Αγκαλιάζουμε τη μαγεία…του να είσαι διαφορετικός

SHARE:

24Media Network