Έλενα Ακρίτα για Facebook: “Μπορούν να με φιμώσουν εδώ. Μόνον εδώ κι αλλού πουθενά”

Έλενα Ακρίτα για Facebook: “Μπορούν να με φιμώσουν εδώ. Μόνον εδώ κι αλλού πουθενά”
Έλενα Ακρίτα ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα μέσω του λογαριασμού της μητέρας της, Σύλβας Ακρίτα, στο Facebook, μετά τον ψηφιακό αποκλεισμό που της επέβαλε η εταιρεία για 30 ημέρες.

Μήνυμα μέσω του προσωπικού λογαριασμού της μητέρας της, Σύλβας Ακρίτα, αλλά και διάφορων φίλων και γνωστών της, έστειλε η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, την οποία το Facebook μπλόκαρε για 30 ημέρες, με αφορμή την απάντησή της σε υβριστικά σχόλια.

Η διακεκριμένη δημοσιογράφος και συγγραφέας, η οποία εξήγησε προ ημερών τους λόγους που το Facebook της απαγορεύει να σχολιάσει ή να δημοσιεύσει οτιδήποτε, αναφέρει μέσω της ανάρτησής της πως δεν πρόκειται να καταφέρουν να τη φιμώσουν και ότι θα συνεχίσει να γράφει όπως κάνει τόσα χρόνια, όταν λήξει η σχετική απαγόρευση που της επιβλήθηκε.

Παράλληλα, η Έλενα Ακρίτα αναφέρεται στο μυθιστόρημά της “Τα τάπερ της Αλίκης” που πρόκειται να γίνει ταινία.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Είμαι η Έλενα Ακρίτα και σάς γράφω από το προφίλ της μητέρας μου, αφού δεν μπορώ από το δικό μου.

Το μπαν εδώ συνέπεσε με την περίοδο που αρχίζω το σενάριο για το μυθιστόρημα μου «Τα τάπερ της Αλίκης» που θα γίνει ταινία. Χαρά, μεγάλη χαρά έχω γι’ αυτό το γεγονός, τόσο σημαντικό για μένα, τόσο σπουδαίο. Θα ζωντανέψουν στην οθόνη τα παιδιά τα δικά μας η Κοραλία, η Ελένη, η Αλικούλα κι όλοι οι ήρωες που αγαπήσατε.

Τί θα κάνεις με το Facebook με ρωτούν. Τίποτα απαντώ. Δεν σκοπεύω να κάνω απολύτως τίποτα. Ούτε αιτήσεις για αναθεώρηση θα τους στείλω, ούτε δεύτερο προφίλ, ούτε σελίδα, ούτε ομάδα, ούτε τίποτα.

Η φίμωση θα λήξει στο μήνα επάνω και θα επιστρέψω και θα γράφω όπως έγραφα. Δεν θα αλλάξω τίποτα, δεν θα ‘μαζέψω’ τίποτα, δεν θα λειάνω τίποτα. Θα είμαι αυτή που είμαι κι αν δεν τους αρέσω ας με μπλοκάρουν δια βίου.

Μπορούν να με φιμώσουν εδώ. Μόνον εδώ κι αλλού πουθενά. Γράφω στο NEWS 24/7, γράφω τα βιβλία μου, γράφω τα σενάρια μου, γράφω, γράφω και τους γράφω. Από το ψωμί τους δεν τρώω, στη δούλεψη τους δεν ειμαι κι ανάγκη δεν τους έχω.

Στο μεταξύ θέματα τρέχουν και πάνε να τα κουκουλώσουν. Μην τους κάνουμε το χατίρι.

Οι άδειες παραμονής ανηλίκων που βρέθηκαν στου Λιγναδη και η πιθανή εμπλοκή ΜΚΟ.

Η ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Χριστόφορος Βερναρδάκης για τα σκάνδαλα στο Αρσάκειο και την ‘αδράνεια Μπαμπινιώτη στις καταγγελίες’.

Η ανάθεση 144.000 που έκανε η Σοφία Νικολάου σε εταιρία φάντασμα (αυτή ήταν και η τελευταία μου ανάρτηση πριν με μπαντάρουν).

Η αυτοκτονία του 24χρονου Κουρδου και οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης.

Το τροχαίο του Ιάσονα έξω από τη Βουλή.

Το ‘ευχαριστώ’ για τη στήριξη σας είναι λίγο. Θα ξαναβρεθούμε σύντομα, θα κουβεντιάζουμε ήσυχα κι απλά χωρίς να μασάμε τα λόγια μας.

Είμαστε μαζί, είμαστε πολλοί, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, καμαρώνουμε ο ένας τον άλλον γιατί αγαπιόμαστε βρε.

Τις αγκαλιές και τα φιλιά μου στους φίλους. Στους άλλους ούτε καλημέρα.”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα