Έλενα Ακρίτα για Κολλέγιο Αθηνών: Αν υπάρχει πρόθεση συγκάλυψης εμείς θα είμαστε εδώ

Έλενα Ακρίτα για Κολλέγιο Αθηνών: Αν υπάρχει πρόθεση συγκάλυψης εμείς θα είμαστε εδώ
ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ INTIME NEWS

Η Έλενα Ακρίτα, στο 34ο Podcast της στο NEWS 24/7 μιλά για τον κανονισμό του Κολλεγίου Αθηνών για τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και τονίζει ότι θα παρακολουθεί στενά την υπόθεση.

Η Έλενα Ακρίτα επέστρεψε για ακόμη μία εβδομάδα, με το 34ο επεισόδιο του Podcast της στο NEWS 24/7, Έλενα Ακρίτα – The Podcast και αυτή τη φορά αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην υπόθεση του κανονισμού του Κολλεγίου Αθηνών περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων στη σχολική κοινότητα, η οποία αναδείχθηκε από το ρεπορτάζ του NEWS 24/7 και έφτασε μέχρι τη Βουλή.

“Υπάρχει ένα θέμα το οποίο θα το παρακολουθήσουμε στενά. Είναι ο νέος κανονισμός του Κολλεγίου Αθηνών για τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης. Ένας κανονισμός που, όπως έκρινε ο Συνήγορος του Πολίτη, αφήνει παρα πολλά και αρκετά σοβαρά κενά, όταν τον διαβάσεις προσεκτικά. Αυτό, λοιπόν, λένε – όσοι ξέρουν και τον έχουν διαβάσει – ότι είναι σαν να προσπαθούν να συγκαλύψουνε κάποιους θύτες σε περιπτώσεις βιασμών”, είπε η Έλενα Ακρίτα στο 34ο podcast της.

“Μεγάλη κουβέντα; Μπορεί. Αυτό που ξέρω είναι ότι σε αυτή τη φάση, οι 20 -23 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταθέσει μία σχετική ερώτηση στη Βουλή, ανάμεσά τους και ο πρώην υπουργός Παιδείας, ο Νίκος Φίλης. Θα παρακολουθήσουμε από πολύ κοντά αυτή την ιστορία, είναι πολύ σοβαρή αν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Επιφυλάσσομαι”, ανέφερε η διακεκριμένη συγγραφέας και δημοσιογράφος.

“Αλλά να ξέρετε ότι αν πραγματικά υπάρχει μία πρόθεση συγκάλυψης στις καταγγελίες ενδεχομένως για θύματα στο Κολλέγιο – όπως θυμίζω υπήρξε και παλιά με το Αρσάκειο – εμείς θα είμαστε εδώ και δεν θα σκεπάσουμε απολύτως τίποτα. Αυτό, λοιπόν, σας το υποσχόμαστε και ξέρετε ότι το τηρούμε”, κατέληξε.

Κάνε subscribe στο Έλενα Ακρίτα – The Podcast, στο Spotify για να έχεις την ευκαιρία να ακούσεις πρώτος το επόμενο επεισόδιο που έρχεται κάθε Τετάρτη, αποκλειστικά από το NEWS 24/7.

Επίσης, μπορείς να το βρεις σε: Apple Podcasts, Google Podcasts.

Διάβασε την Έλενα Ακρίτα και στη στήλη της στο NEWS 24/7.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα