Ελένη Φιλίνη: “Με κυνηγούσε ολόγυμνος – Άρπαξα ένα μπουκάλι να του το φέρω στο κεφάλι”

Ελένη Φιλίνη: “Με κυνηγούσε ολόγυμνος – Άρπαξα ένα μπουκάλι να του το φέρω στο κεφάλι”
Η Ελένη Φιλίνη Γιώργος Παπαδάκης / Papadakis Press

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει βιώσει εντός και εκτός θεάτρου. Τι είπε για τη συνεργασία της με το Γιώργο Κιμούλη.

Στην εκπομπή “Happy Day” μίλησε το πρωί της Τετάρτης η Ελένη Φιλίνη, αποκαλύπτοντας ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης μέσα σε μια βιοτεχνία ρούχων, όταν είδε τον ιδιοκτήτη γυμνό μπροστά της.

Ακόμη, η ηθοποιός τόνισε πως αυτή δεν ήταν η μόνο φορά που βίωσε ένα τέτοιο περιστατικό, καθώς πριν χρόνια δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση από ηθοποιό πάνω στη σκηνή.

Παράλληλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, αναφέροντας ότι δεν είχε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μαζί του.

“Ήμουν μια φορά σε μια βιοτεχνία ρούχων, δειγμάτιζα ρούχα, με κόσμο, δούλευαν δίπλα οι υπάλληλοι, η γυναίκα του βιοτέχνη και με το που βγαίνω με τα ρούχα τον βλέπω τσίτσιδο. Θυμάμαι τον εαυτό μου να με κυνηγάει και να αρπάζω ένα μπουκάλι ουίσκι και να του λέω: ‘’Θα στο φέρω στο κεφάλι αυτή τη στιγμή. Γιατί θα φωνάξω και θα γίνει κόλαση’. Το μόνο που σκέφτηκα για να μην ουρλιάξω ήταν η γυναίκα του. Από τότε φυσικά δεν ξαναπήγα εκεί”, είπε η ηθοποιός.

Για το περιστατικό σεξουαλικής βίας που βίωσε στο θέατρο είπε: “Ήταν ένας μέγας κωμικός, ήμασταν επάνω στη σκηνή και με αρπάζει από το στήθος και μου το στρίβει. Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω ονομαστικά. Κάποιοι έχουν φύγει και θα στενοχωρήσω πολλά παιδιά. Είμαι της άποψης όταν συμβαίνει κάτι, να το καταγγέλλουμε την ίδια στιγμή»

Τέλος, αναφερόμενη στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη είπε: “Μόλις είχα βγει στο θέατρο, κάνα δυο χρόνια. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, δεν έχω κάτι να πω. Δεν έτυχε να ξαναδουλέψουμε. Με τον αδερφό του, Κώστα Κιμούλη, έχω δουλέψει πολλές φορές, είναι εξαιρετικό παιδί”.

Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε η Ελένη Φιλίνη:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα