Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες των επεισοδίων στο Πολυτεχνείο

Επεισόδια στην πορεία για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου στην Θεσσαλονίκη. Παρασκευή 17 Νοέμβρη 2017. (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ)
Επεισόδια στην πορεία για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου στην Θεσσαλονίκη. Παρασκευή 17 Νοέμβρη 2017. (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ) EUROKINISSI

Στους δύο κατηγορούμενους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι

Με την επιβολή του περιοριστικού όρου της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, οι δύο κατηγορούμενοι στους οποίους αποδόθηκαν κακουργηματικές πράξεις για την εμπλοκή τους σε επεισόδια στην επέτειο του Πολυτεχνείου, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι δύο άνδρες, ένας Έλληνας και ένας Γερμανός, βρέθηκαν ενώπιον του 9ου τακτικού ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν. Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν, είναι αυτό της κατοχής εκρηκτικών υλών σε βαθμό κακουργήματος.

ADVERTISING

Στη συνέχεια, αφέθηκαν ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι όρισαν για τον Έλληνα κατηγορούμενο να εμφανίζεται στο ΑΤ της περιοχής του δύο φορές το μήνα και για τον Γερμανό κατηγορούμενο μία εμφάνιση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες φέρονταν να μετείχαν σε ομάδα περίπου 100 νεαρών, οι οποίοι πετούσαν πέτρες και βόμβες μολότοφ. Όμως, από τα στοιχεία της δικογραφίας δεν φαίνεται να προέκυψε συγκεκριμένη μαρτυρία ότι οι ίδιοι κατείχαν και πετούσαν εκρηκτικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βελτίωση παρουσιάζει η δικηγόρος που τραυματίσθηκε από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια

Εξάρχεια: Τα βίντεο θα δώσουν απαντήσεις για τον τραυματισμό της δικηγόρου

Η Ροσινάντε καταδικάζει το τυφλό χτύπημα κατά της δικηγόρου στα Εξάρχεια

SHARE:

24Media Network