Έλλη Διβάνη: Αναμένεται το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 33χρονη κληρονόμο

Έλλη Διβάνη: Αναμένεται το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 33χρονη κληρονόμο
Η Έλλη Διβάνη Facebook

Η 33χρονη κληρονόμος της γνωστής οικογένειας των ξενοδόχων έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Αναμένεται απάντηση για τον ξαφνικό θάνατό της από την ιατροδικαστική εξέταση.

Ένα μυστήριο πλανάται γύρω από τον θάνατο της 33χρονης Έλλης Διβάνη, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής, την ώρα που κοιμόταν.

Η 33χρονη κληρονόμος της γνωστής οικογένειας των ξενοδόχων που γιόρτασε την Πέμπτη τα γενέθλιά της στο σπίτι της στο Ψυχικό, κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτέ.

Η μητέρα της την επόμενη ημέρα την βρήκε νεκρή στο κρεβάτι της. Οι προσπάθειες των γιατρών που έσπευσαν για να την επαναφέρουν δεν απέδωσαν.

Η οικογένεια της 33χρονης Ελλης Διβάνη αναμένει τις απαντήσεις για τον ξαφνικό θάνατό της από την ιατροδικαστική εξέταση και νεκροτομή.

Η κηδεία της 33χρονης Έλλης θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το tricalavoice.gr, σήμερα Τρίτη 9 Μαρτίου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Η Έλλη Διβάνη ήταν η κόρη του Ερρίκου Διβάνη οποίος έφυγε από τη ζωή την άνοιξη του 2018. Μαζί με τα αδέρφια του ήταν ο συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ» σε Αθήνα και Θεσσαλία (Καλαμπάκα-Λάρισα).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα