Κορονοϊός: Οι Έλληνες βγαίνουν στα μπαλκόνια για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές

Γιατρός με μάσκα
Γιατρός με μάσκα SHUTTERSTOCK

Σήμερα στις 21.00 οι πολίτες καλούνται να βγουν στα μπαλκόνια τους και να χειροκροτήσουν την υπεράνθρωπη προσπάθεια των γιατρών και των νοσηλευτών.

Στα βήματα της Ισπανίας βαδίζει και η Ελλάδα. Σήμερα το βράδυ στις 21.00 οι πολίτες καλούνται να βγουν στα μπαλκόνια τους και να χειροκροτήσουν την υπεράνθρωπη προσπάθεια γιατρών και νοσηλευτών στην Ελλάδα, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού

Η ανακοίνωση που "τρέχει" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει "Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21.00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας. Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας.

ADVERTISING

Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο, όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!"

Το βράδυ του Σαββάτου χιλιάδες Ισπανοί χειροκρότησαν το ιατρικό προσωπικό που δίνει τεράστια μάχη για να περιορίσει την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα. Το Σάββατο έγιναν γνωστά 1.500 νέα κρούσματα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός να ανέλθει σχεδόν στα 5.700, εκ των οποίων 187 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Ισπανία
SHARE:

24Media Network