Ελπίδα Νίνου: “Ο Πέτρος δεν είναι βιαστής”

Ελπίδα Νίνου: “Ο Πέτρος δεν είναι βιαστής”
Οικογένεια Φιλιππίδη INTIME NEWS

Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη τόνισε πως οι καταγγελίες έχουν γίνει για λόγους διαπόμπευσης κι εκδίκησης του ηθοποιού από γυναίκες που δεν κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν, έναν ρόλο.

Σε πλήρη άρνηση των κατηγοριών που αποδίδονται στον Πέτρο Φιλιππίδη προχώρησε η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου, καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Η μάρτυρας δήλωσε ξεκάθαρα ότι «ο Πέτρος δεν είναι βιαστής» τονίζοντας ότι οι καταγγελίες έχουν γίνει «για λόγους διαπόμπευσης κι εκδίκησης. Τον Πέτρο τον αγαπάει ο κόσμος. Όλα έγιναν για να τον διαπομπεύσουν σαν άνθρωπο. Και για εκδίκηση από κάποιες γυναίκες που δεν κατάφεραν να πάρουν αυτό που θέλουν. Έναν ρόλο. Εδώ μέσα μιλάμε συνεχώς για έναν ρόλο. Είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Έχει καταφέρει να είναι στις καρδιές των ανθρώπων. Τον κατέστρεψαν και τώρα θέλουν να τον πεθάνουν. Μαζί με αυτόν κατέστρεψαν και τη δική μου οικογένεια».

Ειδικότερα, η Ελπίδα Νίνου που βρίσκεται σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση στο δικαστήριο, αναφέρθηκε στην πρώτη καταγγέλλουσα, κάνοντας λόγο για μια «παρεμβατική κοπέλα» την οποία γνώρισε μέσω της γνωριμίας που είχε η μητέρα της με τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Πρόεδρος: «Γιατί το λέτε αυτό;»

Μάρτυρας: «Περιφερόταν στα καμαρίνια με την πρόφαση ότι θέλει να δει τη μητέρα της. Έρχονται τα παιδιά των ηθοποιών αλλά όχι κάθε μέρα. Δεν είναι τόπος συνάντησης. Είχα συζητήσει με τη Θάλεια Ματίκα και την Αλίνα Κωτσοβούλου ότι αυτό ήταν ενοχλητικό. Εμένα δε μου μιλούσε καθόλου. Η μητέρα της την έβαζε κρυφά από την πίσω πόρτα, ενώ ο σύζυγός μου είχε απαγορεύσει την είσοδο σε όποιον δεν είχε σχέση με την παράσταση.»

Ως προς την κατηγορία του βιασμού και τα δύο περιστατικά που τη συνθέτουν, δήλωσε: «Όταν ο Πέτρος χτύπησε, ήρθαν δυο φορές στο νοσοκομείο και μετά στο σπίτι είχε έρθει όλος ο θίασος. Όταν αποκαταστάθηκε η υγεία του, ήταν πια Ιούνιος. Η περίοδος που καταγγέλλει το πρώτο περιστατικό. (..) Αυτό το περιστατικό εγώ δεν το πιστεύω. Ήταν πολύ απασχολημένος για να πάει στη Θεατρική Εστία».

Αντίστοιχα, υποστήριξε ότι ουδέποτε η καταγγέλουσα εκλήθη από τη βοηθό του Φιλιππίδη να συμμετέχει στην παράσταση «Κουζίνες». «Δεν υπάρχει αυτό. Το έργο ήταν για ζευγάρια. Αποκλείεται να την πήρε η κα. Κωτσοβούλου να της πρότεινε ρόλο. Ποιον ρόλο; Που δεν υπήρχε; Αυτό που ξέρω είναι ότι η κα. Μ. κινήθηκε αυτοβούλως, όπως αυτοβούλως πήγαινε στο θέατρο Μουσούρη. Την είχα δει πολλές φορές».

Τέλος για τις άλλες δύο καταγγέλλουσες δήλωσε ότι δεν τις γνωρίζει: «Δεν τις γνωρίζω. Δεν τις έχω δει ποτέ στο θέατρο. Γνωρίζω ότι το αυτοκίνητό μας έχει μαύρα καθίσματα και ανοίγει από μέσα».

“Είμαι μια γυναίκα που τίμησα την οικογένειά μου”

Στη συνέχεια, οι ερωτήσεις της έδρας γύρω από την προσωπική της ζωή, έκαναν την Ελπίδα Νίνου να ξεσπάσει σε λυγμούς

Πρόεδρος: «Ήρθε ποτέ συνεργάτης να σας πει ό,τι έχει ακούσει; Για να σας προστατεύσει από κάτι;»

Μάρτυρας: «Οι άνθρωποι που με πλησίαζαν ήταν άνθρωποι, οι οποίοι μας έγλειφαν.»

Ένορκος: «Οι εξωσυζυγικές σχέσεις… Δεν μιλήσατε γι’ αυτό. Τα διαχωρίζω…»

Μάρτυρας: «Είναι η προσωπική μου ζωή. Έχω περάσει πολύ δύσκολα αυτόν τον καιρό. Με έχουν ξεφτιλίσει εμένα και τον Πέτρο. Είμαι μια γυναίκα που τίμησα την οικογένειά μου και φρόντισα το παιδί μου. Σταμάτησα να δουλεύω. Όταν απέκτησα το παιδί μου, η ζωή μου άλλαξε. Η ζωή δεν είναι φωτογραφίες. Η ζωή είναι το παιδί μου. Ήμουν παρούσα. Το παιδί μου είναι εδώ από την αρχή και συμπαραστέκεται στη μάνα του και τον πατέρα του.»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα