Ένα μήνα μετά οι μεταθέσεις αξιωματικών της ΕΛΑΣ λόγω δημοψηφίσματος

ΑΘΗΝΑ-Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια πραγματοποιήθηκε το πρωί στην σχολή αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ στην Αμυγδαλέζα η ορκωμοσία των νέων υπαστυνόμων Β.
Στην ορκωμοσία παρέστει σύσσωμη η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.(EUROKINISSI)
ΑΘΗΝΑ-Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια πραγματοποιήθηκε το πρωί στην σχολή αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ στην Αμυγδαλέζα η ορκωμοσία των νέων υπαστυνόμων Β. Στην ορκωμοσία παρέστει σύσσωμη η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.(EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με προεδρικό διάταγμα μετατίθενται για ένα μήνα οι ετήσιες τακτικές μεταθέσεις αξιωματικών της ΕΛΑΣ

Νόμιμο κρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας με την υπ΄αριθ. 62/2015 γνωμοδότησή του το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο μετατέθηκαν για ένα μήνα, λόγω του δημοψηφίσματος, οι ετήσιες τακτικές μεταθέσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ).

Ειδικότερα, στο ΣτΕ κατατέθηκε για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Πανούση, σύμφωνα με το οποίο η διενέργεια των ετήσιων τακτικών μεταθέσεων των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος, μετατίθενται έως την 31ή Ιουλίου, αντί της 30ης Ιουνίου, που προβλέπει η νομοθεσία (Π/Δ.100/2003).

Το ΣτΕ, σε σχηματισμό Ολομέλειας, έκρινε νόμιμο το επίμαχο σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος.

(Πηγή: ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network